ARSLAN, 15 TEMMUZ ŞEHİDİMİZİN AİLESİNİ ZİYARET ETTİ

31 Mayıs 2018 23:38, Haberler


ARSLAN, 15 TEMMUZ ŞEHİDİMİZİN AİLESİNİ ZİYARET ETTİ


Genel Başkanımız Mahmut Arslan, emekçi ailesinin evine yaptığı sürpriz ziyaretin ardından, 15 Temmuz Şehidimiz Celalettin İbiş’in ailesini ziyaret etti.

Ramazan ayının ibadet ayı oldu kadar birlik, beraberlik, dayanışma ve hatırlanma ayı olduğunu belirten Arslan, şehit ve gazi ailelerinin her zaman yanında olmaya çalıştıklarını söyledi.

Arslan, “Şehidimiz Celalettin İbiş değerli bir çalışma arkadaşımızdı. Şehitlik mertebesine ulaşmak herkese nasip olmaz; 80 milyonun içinde 250 kişiye nasip oldu. 15 Temmuz’da hedef Türkiye idi ve bu apaçık Türkiye’yi işgal girişimiydi. Şehitlerimizle onur ve gurur duyuyoruz. Onlar ülkemizi korumaya çalışmakla hepimizi savundular” diye konuştu.

HAK-İŞ’in 15 Temmuz’u unutmamak ve unutturmamak için aldığı kararı anımsatan Arslan, “15 Temmuz’u unutmamalıyız ve unutturmamalıyız. Aksi halde gelecek nesillere bu vatan için verilen onurlu mücadeleyi anlatamayız. Bu ruhu bizler canlı tutmalıyız ki, bizden sonra gelecek olan nesiller bu ruhu ve inancı aynı şekilde idrak edebilsinler” dedi.

Ziyarette Genel Başkanımız Mahmut Arslan’a, şehit Celalettin İbiş’in Eşi Miyase İbiş ile oğlu Yasin ve Fikret İbiş tarafından bir kılıç hediye edildi. Genel Başkanımız da şehit ailesine üzerinde Türk bayrağı işlemesi olan Kur’an-ı Kerim hediye etti.

HABERE AİT GÖRSELLER :

31 Mayıs 2018 23:38, Haberler


© 2021 HAK-İŞ Konfederasyonu