ARSLAN, KONYA’DA BAYRAMLAŞMA TÖRENİNE KATILDI

18 Haziran 2018 15:30, Haberler


ARSLAN, KONYA’DA BAYRAMLAŞMA TÖRENİNE KATILDI


Genel Başkanımız Mahmut Arslan, Konya’da bayramlaşma programına katıldı. 

Konya Büyükşehir ve ilçe belediyeleri tarafından 18 Haziran 2018 tarihinde Mevlana Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen Ramazan Bayramı bayramlaşma programına Genel Başkanımız Mahmut Arslan, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Konya Milletvekili Ahmet Sorgun, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, AK Parti Konya Milletvekili Adayı ve Eski Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, Meram Belediyesi Başkan Vekili Mustafa Asım Güney, Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, AK Parti İl Başkanı Hasan Angı, HAK-İŞ Konya İl Başkanı Vacit Sır, Konya protokolü, belediye emekçileri ve vatandaşlar katıldı.

Konya Büyükşehir Belediyesi, Meram, Karatay ve Selçuklu belediyeleri tarafından gerçekleştirilen bayramlaşma programını takdire şayan bir uygulama olarak nitelendiren Arslan, bu dört belediyenin örnek uygulamalarından birisinin de toplu iş sözleşmeleri olduğunu söyledi.

Taşeron emekçilerin sendikalaşmalarının önündeki engellerin kararname çıkmadan önce Konya Büyükşehir Belediyesi’nde açıldığını anımsatan Arslan, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay ve Eski Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek’e teşekkürlerin iletti.

Arslan, Konya’ya hizmet eden belediye emekçilerine de teşekkür ederek bayramlarını kutladı. Konuşmaların ardından Genel Başkanımız Mahmut Arslan ve törene katılan protokol, işçilerle bayramlaştı.

HABERE AİT GÖRSELLER :

18 Haziran 2018 15:30, Haberler


© 2021 HAK-İŞ Konfederasyonu