YILDIZ, OLEYİS İLE HİLTON ARASINDA İMZALANAN TİS TÖRENİNE KATILDI

27 Haziran 2018 14:55, Haberler


YILDIZ, OLEYİS İLE HİLTON ARASINDA İMZALANAN TİS TÖRENİNE KATILDI


Genel Sekreterimiz Dr. Osman Yıldız, 28 Haziran 2018 tarihinde konfederasyonumuza bağlı Oleyis Sendikamız ile İstanbul Hilton otelleri arasında imzalanan toplu iş sözleşmesi imza törenine katıldı.

İmza törenine Genel Sekreterimiz Dr. Osman Yıldız, Oleyis Sendikası Genel Başkanı Vedat Böke, Türkiye Otelciler Birliği Başkan Yardımcısı, Hilton Worldwide Üst Sınıf Otellerden Sorumlu Bölge Müdürü Armin Zerunyan İstanbul Hilton Genel Müdürü Tolga Aytan, Hilton İnsan Kaynaklar Koordinatörü Hakan Özcan katıldı.

Genel Sekreterimiz Dr. Osman Yıldız, HAK-İŞ’in temel ilkeleri olan ve kurulduğu günden itibaren bu temel ilkelere sıkı sıkıya bağlı bir konfederasyon olduğunu belirterek, “HAK-İŞ bu ilkeleri her zaman geliştiren ve kendini yenileyen bir konfederasyondur. Bizim için sosyal diyalog, yapıcı olmak, proje üretmek, işbirliği yapmak, güvenilir olmak çok önemlidir” dedi.

Yıldız, “Hilton gibi önemli bir otelle birlikte çalışmak bizim için büyük bir gurur kaynağıdır. Oleyis sendikamız uzun yıllardır burada örgütlülüğünü sürdürmektedir. Bugün imzalanan toplu iş sözleşmesi ile temaslarımız devam edecektir. Bizim anlayışımız sosyal diyaloğu ete ve kemiğe büründürerek birlikte iş yapmak, yolumuza devam etmektir” diye konuştu.

HAK-İŞ olarak sosyal diyaloğu temel ilkelerinden birisi olarak kabul ettiklerini vurgulayan Yıldız, “Sosyal diyalog sayesinde kenetleniyor ve çalışmalarımızı birlikte yürütüyoruz. Bu kenetlenmemizin karşılığını alabilmemiz için de işverenlerimizle sınırsız ve sonsuz bir diyalog içerisinde olmamız gerekiyor. Bunu bütün işyerlerimizde yapıyoruz. Bu diyalog sürecinde Hiltonların 4-5 tane oteliyle örgütlülüğümüzü ve işbirliğimizi başlatmış bulunuyoruz. Daha sonra bu diyalog sürecini daha da yaygınlaştıracağımızı ümit ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Oleyis Sendikası Genel Başkanı Vedat Böke de imzalanan toplu iş sözleşmesinin her 2 taraf için de hayırlara vesile olması dileğinde bulundu.


HABERE AİT GÖRSELLER :

27 Haziran 2018 14:55, Haberler


© 2021 HAK-İŞ Konfederasyonu