ARSLAN, ELAZIĞ’DA ŞEHİT EVİNİ ZİYARET ETTİ

22 Temmuz 2018 14:35, Haberler


ARSLAN, ELAZIĞ’DA ŞEHİT EVİNİ ZİYARET ETTİ


Genel Başkanımız Mahmut Arslan, beraberindeki HAK-İŞ Elazığ İl Başkanı Kazım Cavlı ve Elazığ Anadolu Şehit Aileleri Derneği Başkanı Veysel Doğan ile birlikte, 22 Temmuz 2018 tarihinde şehit Zülfi Karabulut’un evini ziyaret etti.

Arslan, 1998 yılında Tunceli’de teröristlerle girilen çatışmada şehit olan Zülfi Karabulut’un evini ziyaret ederek, ailesiyle görüştü.

Şehitlerin, şehit ailelerinin ve gazilerin unutulmaması gerektiğini söyleyen Arslan, “Devlet ve millet olarak şehitlerimizin ailelerine ve gazilerimize sahip çıkmalıyız. Şehitlerimizin yerini dolduramayız, onlar hem geride bıraktıkları aileleri için hem de milletimiz için büyük bir onurdur” dedi.

Şehit eşi Leyla Karabulut da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, acıların paylaşıldıkça azaldığını söyledi.

Arslan, ziyarette şehit eşine Kur’an-ı Kerim hediye etti. Elazığ Anadolu Şehit Aileleri Derneği Başkanı Veysel Doğan da Arslan’a ay yıldız rozet hediye takdim etti. Arslan’a ayrıca, şehit aileleri ve gazilere desteklerinden dolayı bir plaket takdim edildi.

Arslan, şehit evi ziyareti öncesinde, Elazığ Anadolu Şehit Aileleri Derneği’ni de ziyaret ederek, derneğin çalışmaları hakkında bilgi aldı.

HABERE AİT GÖRSELLER :

22 Temmuz 2018 14:35, Haberler


© 2021 HAK-İŞ Konfederasyonu