HAK-İŞ İL BAŞKANLARI ANKARA’DA BULUŞTU

21 Ekim 2018 19:30, Haberler


HAK-İŞ İL BAŞKANLARI ANKARA’DA BULUŞTU

43. KURULUŞ YILDÖNÜMÜNDE HAK-İŞ İL BAŞKANLARI ANKARA’DA TOPLANDI


Konfederasyonumuz HAK-İŞ’in 43. Kuruluş Yıldönümü dolayısıyla Türkiye’nin 81 ilinden gelen HAK-İŞ İl Başkanları Ankara’da buluştu.

HAK-İŞ İl Başkanları toplantısı 21 Ekim 2018 tarihinde Ankara’da, Genel Başkanımız Mahmut Arslan başkanlığında gerçekleştirildi. 

İl Başkanları toplantısına, HAK-İŞ Genel Başkan Yardımcılarımız Mehmet Şahin, Settar Aslan, Mustafa Toruntay, Ali Cengiz Gül, HAK-İŞ Genel Sekreteri Dr. Osman Yıldız, HAK-İŞ Genel Sekreter Yardımcısı Erdoğan Serdengeçti ve 81 ilden gelen HAK-İŞ İl Başkanlarımız katıldı.

Toplantıda Genel Başkanımız Mahmut Arslan, Teşkilatlanmadan Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Mehmet Şahin, HAK-İŞ Genel Sekreteri Dr. Osman Yıldız değerlendirmelerde bulundu.

Toplantıda, ülkemizdeki gündem ve gelişmeler, çalışma hayatındaki gelişmeler, dünya gündeminde yer alan Filistin meselesi ve Kudüs Davası ile HAK-İŞ’in çalışmaları, sendikalarımızın örgütlenme faaliyetleri, il başkanlarının karşılaştığı sorunları, il istihdam ve mesleki eğitim kurulları, HAK-İŞ’in yürüttüğü projeler, HAK-İŞ MEYEB Sınav ve belgelendirme faaliyetleri konusunda değerlendirmelerde bulunuldu.

Toplantıda söz alan il başkanlarımız, illerinde yaşadıkları sorunlar ve çözüm önerilerine ilişkin görüş ve önerilerini sundular.

Toplantı, aile fotoğrafı çekimiyle sona erdi.

HABERE AİT GÖRSELLER :

21 Ekim 2018 19:30, Haberler


© 2021 HAK-İŞ Konfederasyonu