HAK-İŞ’TEN ÇAYKUR GENEL MÜDÜRÜ YÜCE’YE HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

08 Kasım 2018 17:30, Haberler


HAK-İŞ’TEN ÇAYKUR GENEL MÜDÜRÜ YÜCE’YE HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ


Genel Başkanımız Mahmut Arslan, 8 Kasım 2018 tarihinde Çaykur Genel Müdürü Ekrem Yüce'yi makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileğinde bulundu.

Arslan’a ziyaretinde HAK-İŞ Genel Başkan Yardımcısı ve Öz Gıda-İş Sendikası Genel Başkanı Mehmet Şahin, Öz Gıda-İş Sendikası Yönetim Kurulu Üyeleri, HAK-İŞ Rize İl Başkanı Sultan Murat Karadağ, Rize Şube Yönetimi, Kadın Komitesi ile birlikte Çaykur Genel Müdürlüğü görevine atanan Ekrem Yüce'yi ziyaret ederek hayırlı olsun dileğinde bulundular.

“10 Milyonluk Büyük Bir HAK-İŞ Ailesiyiz”

Ziyaretin ardından Çaykur tarafından düzenlenen basın toplantısında konuşan Genel Başkanımız Mahmut Arslan, Rize'yi ve Çaykur’u ziyaret etmekten memnuniyet duyduğunu belirterek, “Çaykur bizim açımızdan hem ekonomik anlamda Doğu Karadeniz Bölgesinin temel girdisi, hem de konfederasyonumuz HAK-İŞ’in en büyük sendikalarından birisi olan Öz Gıda-İş Sendikamızın en önemli işyerlerinden olması sebebiyle çok değerlidir. Böylesine önemli bir kuruluşta yetkili olmak, bu kuruluşun geleceğinde etkin roller üstlenmek bizim için büyük bir gurur kaynağıdır” dedi.

700 bine yakın HAK-İŞ üyesi ve aileleriyle beraber yaklaşık 3,5 milyon HAK-İŞ’linin gönüllüleriyle beraber 10 milyona ulaşan büyük bir HAK-İŞ ailesiyiz. HAK-İŞ ailesi olarak çayların Çaykur’dan olması ve Çaykur çayını içmelerini tavsiye ve teşvik ediyoruz. Kendimizle beraber bütün çevremizde Çaykur’un daha fazla tüketilmesi, Çaykur ürünlerinin kamuoyunda daha fazla yaygınlaşması konusunda da kendimizi sorumlu bir vatandaş ve sendikacı olarak görüyoruz” ifadelerini kullandı. 

“Çaykur Model Olmalı”

Kamu kurumlarının özelleştirilmesi, tasviye edilmesi değil yeniden ihya edilmesi, güçlendirilmesi konusunda Çaykur’un model olması temennisinde bulunan Arslan, “Bugüne kadar bunu başardık. Çaykur’un bir kamu kuruluşu olarak üreticisiyle, tüketicisiyle ve çalışanlarıyla beraber bölgenin stratejik bir kamu kurumu olduğu konusunda mutabakatımız var. Çaykur’a sahip çıkmak sadece sözde değil bizzat uygulamalarda da olmalı. Biz her yerde Çaykur’un tabelasını, Çaykur’un logosunu görmek istiyoruz” diye konuştu.

HAK-İŞ Genel Başkan Yardımcısı ve Öz Gıda-İş Sendikası Genel Başkanı Mehmet Şahin, “Konfederasyonumuz, sendikamız ve Çaykur'da çalışan işçiler adına Ekrem Yüce’yi yeniden Çaykur Genel Müdürlüğünde görmekten son derece mutluyuz. Kendisi çayı ve Çaykur’u iyi bilen çok deneyimli bir bürokratımızdır. İnşallah bundan sonra da yine birlikte aynı anlayışla yola devam edeceğiz” dedi.

Çaykur Genel Müdürü Ekrem Yüce, HAK-İŞ heyetinin ziyaretinde duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Yüce, Kasım ayı sonunda kampanya ve denge primlerinin ödeneceği müjdesini verdi.

HABERE AİT GÖRSELLER :

08 Kasım 2018 17:30, Haberler


© 2021 HAK-İŞ Konfederasyonu