ARSLAN AKSARAY’DA TİS İMZA TÖRENİNE KATILDI

14 Mart 2019 17:51, Haberler


ARSLAN AKSARAY’DA TİS İMZA TÖRENİNE KATILDI


Genel Başkanımız Mahmut Arslan, Aksaray Belediyesi ile Hizmet-İş Sendikamız arasında gerçekleştirilen toplu iş sözleşmesi imza törenine katıldı. 

Toplu iş sözleşmesi töreni 14 Mart 2019 tarihinde, Genel Başkanımız Mahmut Arslan, Genel Sekreter Yardımcımız Erdoğan Serdengeçti, Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, Hizmet-İş Sendikası Genel Başkan Yardımcısı Halil Özdemir, Ak Parti Aksaray Milletvekili İlknur İnceöz, HAK-İş Aksaray İl Başkanı Nedim Deniz, HAK-İŞ’e bağlı sendikaların Aksaray İl ve Şube Başkanları, işyeri sendika temsilcileri, üyelerimiz ve basın mensupları katıldı.

Genel Başkanımız Mahmut Arslan, HAK-İŞ ve bağlı sendikalarının işçi-işveren ilişkilerini sosyal ortaklık üzerine inşa ettiğini belirtti.

Emekçilerle birlikte toplumun bütün kesimlerini kapsayan bir sendikal anlayışı temsil ettiklerini belirten Arslan, “Biz barışı isteyen, bütünleştiren bir sendikal anlayışı temsil ediyoruz. Bizim amacımız birliğimizi, bütünlüğümüzü ve bekamızı korumaktır” dedi.

Arslan, Aksaray Belediye Başkanı Yazgı’nın bugüne kadar yürüttüğü çalışmalardan bahsederek, “Tüm belediye başkanları gönlümüzde her zaman yer alacaklar, bu bundan önce de böyle oldu bundan sonra da böyle olacak, dostluklarımızı çıkar ilişkileri üzerine kuramayız. Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı’nın Aksaray’a emekçi kardeşlerimizle birlikte yaptığı hizmetleri, büyük başarıları asla unutmayacağız. Başkan Yazgı her seferinde şehrimizi daha ileri taşımıştır. Toplu iş sözleşmelerinde işçilere her zaman cömert davrandı. Kendisine emeklerinden ve cömertliğinden dolayı teşekkür ediyorum” dedi. Arslan, yeni seçilecek belediye başkanlarına da başarılar diledi.

Arslan: “HAK-İŞ Ülkemizin Geleceğidir”

HAK-İŞ’in bir sivil toplum ve emek örgütü olduğu kadar, ülkemizin geleceğini de temsil ettiğini belirten Arslan, “HAK-İŞ’in büyümesi Türkiye’nin büyümesi, HAK-İŞ’in güçlenmesi adaletin güçlenmesi demektir. HAK-İŞ’in 43 yıllık tarihinde üyelerimizin ve milletimizin başını öne eğdirecek bir yanlışı olmamıştır, olmayacaktır. Emekçilerimizin ve alın terlerinin sonuna kadar arkasındayız. Mücadelemizi hak doğrultusunda sürdürmeye devam edeceğiz” diye konuştu.

Demokrasinin güçlenmesi için seçimlerin gerekliliğine vurgu yapan Arslan, 31 Mart yerel seçimlerin demokrasimizin güçlenmesi noktasında iyi bir sınav olacağını söyledi.

AK Parti Aksaray Milletvekili İlknur İnceöz de “HAK-İŞ’i milli iradenin yanında, Türkiye’nin birlik ve bekasını önceleyen bir konfederasyon olarak tanımladı. Sendikal mücadelede gösterdiği başarıdan dolayı Genel Başkanımız Arslan’a teşekkür eden İnceöz, toplu iş sözleşmesinin hayırlı olmasını temenni etti.

Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı da emaneti teslim edene kadar görevini yapmaya devam edeceğini belirterek, toplu iş sözleşmesinin hayırlı olmasını diledi.

HAK-İş Aksaray İl Başkanı Nedim Deniz de imzalanan toplu iş sözleşmesiyle ilgili bilgi verdi.

HABERE AİT GÖRSELLER :

14 Mart 2019 17:51, Haberler


© 2021 HAK-İŞ Konfederasyonu