MORİTANYALI SENDİKACILAR BİR DİZİ ZİYARETLERDE BULUNDU

04 Nisan 2019 17:23, Haberler


MORİTANYALI SENDİKACILAR BİR DİZİ ZİYARETLERDE BULUNDU


HAK-İŞ Konfederasyonu tarafından düzenlenen eğitim semineri programı için Türkiye'ye gelen Moritanya Çalışanları Ulusal Konfederasyonu (CNTM)  heyeti, 4 Nisan 2019 tarihinde Türkiye'de bir dizi ziyaretlerde bulundu.

Ziyaret programına, Moritanya CNTM Uluslararası İlişkiler Yöneticisi Abdellahi Camara başkanlığındaki heyet ile HAK-İŞ Dış İlişkiler Uzmanlarımız Ahmet Halfaya ve Recep Atar katıldı.

Moritanyalı heyet ilk olarak Mesleki Yeterlilik Kurumunu ziyaret ederek, MYK Başkanı Adem Ceylan ile bir araya geldi. 

MYK Başkanı Adem Ceylan, "HAK-İŞ'e çalışma hayatıyla ilgili böylesine önemli bir çalışma yaptığı için teşekkür ediyorum" dedi.

Ceylan, MYK'nın çalışmaları, oluşum yapısı ve çalışma yöntemleri hakkında heyeti bilgilendirdi.

Ziyaretin ardından Moritanyalı heyete MYK Uzmanları tarafından Mesleki Yeterlilik Kurumu'nun çalışmaları ve Türkiye'deki faaliyetleri hakkında detaylı bir sunum yapıldı.

MYK ziyaretinin ardından Moritanyalı heyet İŞKUR Genel Müdürlüğü'nü ziyaret ederek İŞKUR Dış İlişkiler ve Projeler Daire Başkanvekili Uğur Tunç ve İŞKUR Uzmanlarıyla görüştü.

Toplantıda heyete Türkiye çalışma hayatı, istihdam, işsizlik ve İŞKUR'un çalışma hayatındaki göstermiş olduğu faaliyetleri içeren detaylı bir sunum yapıldı.

HABERE AİT GÖRSELLER :

04 Nisan 2019 17:23, Haberler


© 2021 HAK-İŞ Konfederasyonu