TEŞKİLATA,HAK-İŞ’e Yaraşır Başarılı Genel Kurul için Teşekkür

03 Kasım 2011 14:00, Basın


TEŞKİLATA   

Konu: HAK-İŞ’e Yaraşır Başarılı Genel Kurul için Teşekkür     

 

Konfederasyonumuzun 21-23 Ekim 2011 tarihleri arasında Ankara’da gerçekleştirilen 12. Olağan Genel Kurulu ve 36. Kuruluş Yıldönümü Etkinliklerine katkı ve katılımları için tüm delegelerimize HAK-İŞ Yönetim Kurulu adına teşekkür ediyoruz.

    

12. Olağan Genel Kurulumuz Konfederasyonumuza yakışır şekilde görkemli ve başarılı şekilde tamamlanmıştır. HAK-İŞ ailesinin birliği, bütünlüğü ve büyüklüğü tüm kamuoyu tarafından görülmüştür.

  

Medeniyetler Buluşmasından Küresel Sendikacılık İnşasına"  sloganı ile yaptığımız Genel Kurulumuza; ETUC’un yanı sıra Azerbaycan, Bosna Hersek, Sudan, Arnavutluk, Kosova, Gürcistan, Moldova, Kuveyt, Brezilya, Moritanya, Bulgaristan, Yunanistan, İtalya, Finlandiya, Fransa, Fas, Kenya, Filistin, Iran, İsveç, Hollanda, Avusturya’dan sendikal heyetler katılmıştır.    

12. Olağan Genel Kurulumuzda, Yönetim Kurulu, Denetleme Kurulu, Disiplin Kurulu gibi zorunlu organlarımıza ilişkin seçimlerin yapılmasının yanı sıra HAK-İŞ’in geleceğine, Türkiye’nin Gelişimine, sendikal hareket ve çalışma hayatına yönelik 42 ayrı başlıkta alınan kararlar ile 2011-2015 yol haritamız şekillendirilmiş, Medeniyetler İttifakı,  TİKA, Yurtdışı Türkler ve Akraba Topluluklar gibi Türkiye'nin Dünya Sosyal Vizyonu’na ilişkin konular ele alınmış, zengin bir içerikle kültürel etkinlikler düzenlenmiş, ülkemiz sendikal hareketine yön verecek kapsamlı bir Ana Tüzük değişikliği hayata geçirilmiş, Türkiye’deki işçi konfederasyonlarında ilk kez uygulanacak olan profesyonel Genel Sekreterlik sistemi oluşturulmuştur.

    

Konfederasyonumuzun 12. Olağan Genel Kurulu ve 36. Kuruluş Yıldönümü etkinliklerinin HAK-İŞ’in büyüklüğüne yaraşır şekilde gerçekleştirilmesine katılımları ile destek veren siz değerli delegelerimize içtenlikle teşekkür ediyor, Genel Kurulumuzun ülkemize, çalışma hayatımıza ve tüm HAK-İŞ ailesine hayırlar getirmesiniz diliyoruz.

    

Saygılarımızla,

 

     

Mahmut ARSLAN                                                Mehmet ŞAHİN

  

                                                               Genel Başkan                                            Genel Başkan Yardımcısı  

     

HABERE AİT GÖRSELLER :

03 Kasım 2011 14:00, Basın


© 2021 HAK-İŞ Konfederasyonu