HAK-İŞ’TEN KAYSERİ BELEDİYELERİNE ZİYARET

27 Kasım 2011 14:00, Haberler


HAK-İŞ’TEN KAYSERİ BELEDİYELERİNE ZİYARET

 

Genel Başkanımız Mahmut Arslan, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki ve Kayseri Kocasinan Belediye Başkanı Bekir Yıldız’ı ayrı ayrı makamlarında ziyaret etti.

 

 

 

 

Arslan, ziyarette HAK-İŞ’in 12. Olağan Genel Kurulu’nun ardından ilk ziyaretini Kayseri’ye gerçekleştirdiğini belirterek, “HAK-İŞ olarak sorumluluklarımız çok büyük. Genel Kurul’da da söyledim. Toplumun neresinde bir sorun varsa, HAK-İŞ’in o soruna yönelik söyleyeceği sözü, yapacak eylemi olmalı. Bütün kesimlerin bizde hakkı olduğunu düşünüyoruz” dedi.  

 

 

 

 

HAK-İŞ’in taşıdığı tarihsel sorumluluk, misyon ve değerlerin işlerini zorlaştırdığını, ancak onurlu bir iş yaptıklarının da bilincinde olduklarını ifade eden Arslan, “İşsizlerin, emeklilerin, memurların, çalışanların, taşeronda çalışanların, nerde olursa olsun başı darda olanların, yoksulların, mağdurların, mazlumların bizim üzerimizde hakları var. Biz onlara yönelik bir şeyler yapmaya çalışmalıyız onların sorunlarına çare olmaya çalışmalıyız. O nedenle işimiz çok, yoğun ama güzel ve hayırlı bir iş yaptığımızı düşünüyoruz. Bizde hizmetleri bu anlayışla devam ettiriyoruz” diye konuştu.

 

Belediye başkanları da ziyaret dolayısıyla Genel Başkanımız Mahmut Arslan’a teşekkür ettiler.

 

Ziyaretler sonrası Genel Başkanımız Mahmut Arslan, Kayseri Memur-Sen İl Temsilciliğinde Kayseri Eğitim-Bir-Sen şube başkanı Aydın Kalkan’ı ziyaret etti.

 

 


 

HABERE AİT GÖRSELLER :

27 Kasım 2011 14:00, Haberler


© 2021 HAK-İŞ Konfederasyonu