ACIMIZ BÜYÜK

26 Ocak 2020 16:11, Haberler


ACIMIZ BÜYÜK


Ülke olarak Elazığ ve Malatya başta olmak üzere çevre illerimizi etkileyen depremde sendikalarımızın üye ve yakınlarını da kaybettik. Hayatını kaybeden bütün vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyor, enkaz altında kalan vatandaşlarımızın da bir an evvel kurtarılmasını bekliyoruz.

Elazığ’da meydana gelen depremde; Hizmet-İş Sendikamızın Elazığ Belediyesi İşyeri Sendika Baştemsilcisi Mesut Civelek'in amcasının eşi ile amcasının oğlu hayatlarını kaybetmiş; amcası ile amcasının diğer oğlunun tedavisi devam etmektedir.

Elazığ Belediyesi Personel Hizmetleri A.Ş.’de çalışan Hizmet-İş Sendikamız üyesi Serhat Aslan’ın eşi ve 2 çocuğu ile kayınbabası ve kayınvalidesi Mustafa Paşa Mahallesindeki yıkılan apartmanın altında kalarak hayatlarını kaybetmişlerdir.

Hizmet-İş Sendikamızın Elazığ Polis Okulu İşyeri Sendika Temsilcisi Niyazi Korkmaz’ın amcasının eşi ve amcasının oğlu hayatını kaybetmiş; amcası ile amcasının diğer oğlunun tedavileri ise hastanede devam etmektedir.

HAK-İŞ olarak, depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza ve başta Hizmet-İş Sendikamız olmak üzere sendikalarımızın üyelerine ve yakınlarına Allah'tan Rahmet, kederli ailelerine başsağlığı ve sabır, yaralananlara acil şifalar diliyoruz. 

Enkaz altında kalan vatandaşlarımıza bir an önce ulaşılması ve sağ salim kurtarılması en büyük temennimizdir. Gün, yardımlaşma ve dayanışma günüdür.

HAK-İŞ olarak, üye sendikalarımızla ve bölgedeki teşkilatlarımızla, depremin meydana geldiği ilk andan itibaren bölgede yaşananları yakından takip ediyor, yaraları sarmak için çaba sarf ediyoruz. Allah, ülkemizi ve milletimizi deprem ve benzer afetlerden korusun. Bu vesileyle; bölgede yaşayan bütün vatandaşlarımıza ve üyelerimize tekrar geçmiş olsun diyor, hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyoruz.

HABERE AİT GÖRSELLER :

26 Ocak 2020 16:11, Haberler


© 2021 HAK-İŞ Konfederasyonu