ARSLAN, DEPREM BÖLGESİNDE

27 Ocak 2020 13:06, Haberler


ARSLAN, DEPREM BÖLGESİNDE 

Genel Başkanımız Mahmut Arslan, 27 Ocak 2020 tarihinde Elazığ’da meydana gelen ve çevre illeri de etkileyen depremde zarar gören vatandaşları ziyaret etmek üzere Elazığ’a gitti. 

Arslan, AB KİK heyeti üyeleri ile birlikte Elazığ ve Malatya başta olmak üzere bölge illerimizi etkileyen depremde zarar gören vatandaşlarımızı Elazığ Kışla Cami taziye yerinde ziyaret etti. Ziyarette, depremzedeler 24 Ocak 2020 tarihinde saat 20.55’de meydana gelen 6,8 büyüklüğündeki deprem ve sonrasında ilde yaşanan durum hakkında bilgi verdiler.

Arslan, Elazığ ve Malatya başta olmak üzere Malatya, Diyarbakır ve diğer çevre illeri de etkileyen deprem sonrasında HAK-İŞ Konfederasyonumuza bağlı sendikalarımızdan üye ve yakınlarının da hayatlarını kaybettiklerini belirterek, “Allah, ülkemizi ve milletimizi deprem ve benzer afetlerden korusun. Bütün vatandaşlarımıza, üyelerimize ve sendikalarımıza tekrar geçmiş olsun diyor, depremde hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyoruz” dedi.

Ziyaretlere Genel Başkanımız Mahmut Arslan’ın yanı sıra Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, MEMUR-SEN Genel Başkanı Ali Yalçın, Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Konfederasyonu Genel Başkanı Bendevi Palandöken, Türkiye AB KİK heyeti üyeleri ile HAK-İŞ Elazığ İl Başkanı Kazım Cavlı ve Konfederasyonumuza bağlı Hizmet-İş Sendikası Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Keskin katıldı.

Arslan, Üyelerimize Taziye Ziyaretlerinde Bulundu

Arslan sonrasında konfederasyonumuza bağlı Hizmet-İş Sendikası Elazığ eski şube başkanı Sebahattin Sarıateş’i Sürsürü Cami taziye yerinde ziyaret ederek, başsağlığı dileklerinde bulundu.

Arslan, Kubbeli Cami taziye yerinde Hizmet-İş Sendikamızın Elazığ Belediyesi İşyeri Sendika Baştemsilcisi Mesut Civelek'e taziye ziyaretinde bulundu. Depremde Civelek'in amcasının eşi ile amcasının oğlu hayatlarını kaybetmiş; amcası ile amcasının diğer oğlu ise yaralı olarak kurtarılmıştı.

HABERE AİT GÖRSELLER :

27 Ocak 2020 13:06, Haberler


© 2021 HAK-İŞ Konfederasyonu