ARSLAN’DAN HAK-İŞ TEŞKİLATINA MESAJ

19 Mayıs 2020 16:00, Haberler


ARSLAN’DAN HAK-İŞ TEŞKİLATINA MESAJ

ARSLAN, "HAYATLARI PAHASINA SALGINLA MÜCADELEDE ÖN SAFTA YER ALAN HAK-İŞ MENSUPLARINA TEŞEKKÜR EDİYORUM”


Genel Başkanımız Mahmut Arslan, Koronavirüs salgını konusunda ülkemizin önemli bir başarı elde etmesi hususunda en ön saflarda yer alan HAK-İŞ teşkilatı mensuplarına teşekkürlerini ileterek, “Başta sağlık emekçilerimiz olmak üzere kamunun ihtiyaçlarını karşılama konusunda sahada yer alan, mücadele eden, hayatları pahasına tehlikeleri göze alan ve milletimizle birlikte bu salgının ortadan kaldırılması için büyük bir fedakarlık ortaya koyan sizlere yürekten teşekkür ediyorum” dedi.


Genel Başkanımız Mahmut Arslan, Kadir Gecesi dolayısıyla yayınladığı mesajında şunları kaydetti:

“Konfederasyonumuz HAK-İŞ’in Saygıdeğer Mensupları,

Aziz Kardeşlerim,

Bilindiği gibi KOVİD-19 salgını bütün dünyayı olduğu gibi ülkemizi de derinden etkilemiştir. Bu etkiyi ortadan kaldırmak, Koronavirüs salgını konusunda ülkemizin bir başarı elde etmesi hususunda en ön saflarda yer alan siz değerli mensuplarımıza buradan bir kez daha teşekkürlerimi arz etmek istiyorum. Başta sağlık emekçilerimiz olmak üzere kamunun ihtiyaçlarını karşılama konusunda sahada yer alan, mücadele eden, hayatları pahasına tehlikeleri göze alan ve milletimizle birlikte bu salgının ortadan kaldırılması için büyük bir fedakarlık ortaya koyan sizlere yürekten teşekkür ediyorum. Allah sizden razı olsun. Milletimiz için, geleceğimiz için, evlatlarımız için büyük bir fedakarlığa imza attınız. Sizlerle ne kadar gurur duysak azdır. Sizler aslında bu mücadelenin gerçek kahramanlarısınız. Sizlerin mücadelesini bir kez daha yürekten tebrik ediyorum.

Aziz Kardeşlerim,

Bütünüyle beraber milletimiz tek vücut olmuş, kenetlenmiş ve bu virüs salgınını ortadan kaldırmak için büyük bir başarıya imza atmıştır. Kontrol altına aldığımız bu salgının tamamen yok edilmesi için hep birlikte mücadele etmeliyiz. Hep birlikte üzerimize düşen sorumlulukları yerine getirmeli ve bu mücadelede bir başarı öyküsünü ortaya koymalıyız. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da aynı hassasiyetle, aynı samimiyetle mücadele edeceğinizi biliyorum. Sizlerin ekonomik ve sosyal haklarının yetersiz olduğunu, istediğiniz, beklediğiniz düzenlemelerin yapılamadığının farkındayız ve biliyoruz. Bütün ısrarımıza, bütün taleplerimize rağmen ne yazık ki bu konuda arzu ettiğimiz başarıyı elde edemedik. Şundan emin olabilirsiniz ki bundan sonraki süreçte en önemli görevimiz, en büyük sorumluluğumuz sizlerin ekonomik ve sosyal yönden taleplerinizi karşılamak ve sizlerin hak ettiği noktaya ulaştırmak olacaktır. Bu mücadelemizde birlikte çalıştık, birlikte savaştık. Birlikte geleceğimizi inşa etme konusunda fedakarlıklar yaptık. HAK-İŞ olarak da sendikalarımız olarak da virüsle mücadele konusundaki ortaya koyduğumuz çabalar, kamuoyu tarafından takdir edilmektedir. Yasal düzenlemeler, iş sağlığı ve iş güvenliği tedbirleri olmak üzere bütünüyle beraber HAK-İŞ bu süreci dolu dolu yaşamış ve başarı öyküsünün elde edilmesi için üzerine düşen sorumlulukları yerine getirmiştir.

Değerli Mensuplarımız, 

Değerli HAK-İŞ’liler, 

Saygıdeğer Mücadele Arkadaşlarım,

Ramazan ayındayız. Önümüzde Kadir Gecesi var. Arkasından inşallah Ramazan Bayramı gelecek. Ben Ramazanınızı, Kadir Gecenizi ve Ramazan Bayramınızı şimdiden tebrik ediyorum. Yeni mücadele döneminde, yeni normalleşme döneminde yeni başarılara, yeni hedeflere ulaşmak için hep birlikte dayanışma içerisinde, kardeşliğimizi pekiştirerek ve birlikte bir mücadeleyi oluşturarak yolumuza devam edeceğiz. Yolunuz açık olsun. Geleceğimiz aydınlık olsun. Hepinizi Allah’a emanet ediyorum. Saygı ve muhabbetlerimi sunuyorum.”

HABERE AİT GÖRSELLER :

19 Mayıs 2020 16:00, Haberler


© 2021 HAK-İŞ Konfederasyonu