KOSOVA’DAN ARSLAN’A TEŞEKKÜR

28 Ağustos 2020 14:10, Haberler


KOSOVA’DAN ARSLAN’A TEŞEKKÜR

Uluslararası Araştırmalar Vakfı Başkanı Ergin Kala, Kosova’da bilimsel araştırmalar ve gençlerin bilime yönlendirilmesi amacıyla kurulan kütüphaneye HAK-İŞ tarafından 5 bin kitabın bağışlanması dolayısıyla Genel Başkanımız Mahmut Arslan’a bir teşekkür mektubu gönderdi.

Konfederasyonumuz HAK-İŞ’e bağlı Hizmet-İş Sendikamızın Kadın Komitesi ile Kültür Sanat Komitesinin ortaklaşa gerçekleştirdiği kitap toplama kampanyası kapsamında toplanan kitaplar, Kosovalı gençlerin ve bilim insanlarının kullanımına sunulacak. 

Uluslararası Araştırmalar Vakfı Başkanı Ergin Kala, Genel Başkanımız Mahmut Arslan’a hitaben yazdığı teşekkür mektubunda şu ifadelere yer verdi:

“Sayın Başkan, gençlerimizin inisiyatifi ve proje çalışmalarıyla “Elektronik Kütüphane” projesi başlatmış bulunmaktayız. “Elektronik Kütüphane” projesinin diğerlerinden farkı, kitapları elektronik ortamda yayınlamıyoruz. Elektronik ortamda listelenmiş kitaplardan talep edilenleri kapılarına götürüp okumaları için sunuyoruz. 

Kosova da Türkçe kitapların bulunduğu kütüphane eksikliği bulunmaktadır. Bundan dolayı büyük eksiğimiz olan Türkçe kitapların temini için kitap toplama kampanyası başlatmış bulunmaktayız. Sizlerin bu kampanyaya 5.000 adet kitap ile katılmanız projenin başarılı olmasına büyük katkı sunmuştur. 

Sayın Başkan, bizi anladığınız ve destek verdiğiniz için sizlere bir kez daha şükranlarımızı sunarız. Vakıf başkanı olarak, tüm kitap severler adına teşekkür eder saygılarımı sunarım.”


HABERE AİT GÖRSELLER :

28 Ağustos 2020 14:10, Haberler


© 2021 HAK-İŞ Konfederasyonu