ARSLAN’DAN KADİR TOPBAŞ İÇİN TAZİYE MESAJI

14 Şubat 2021 16:56, Basın


ARSLAN’DAN KADİR TOPBAŞ İÇİN TAZİYE MESAJI 


Genel Başkanımız Mahmut Arslan, koronavirüs nedeniyle hayatını kaybeden İstanbul Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı Kadir Topbaş'ın vefatının ardından yaptığı açıklamada, "Kadir Topbaş beyefendinin vefatının derin üzüntüsünü yaşıyoruz. Kadir Topbaş'ı İstanbul’a bıraktığı eserler  ve belediye başkanlığı döneminde emekçilerin haklarının iyileştirilmesi için verdiği katkılarla hatırlayacağız. Topbaş'a yüce Allah’tan rahmet, ailesine ve sevenlerine başsağlığı diliyoruz" dedi. 

Genel Başkanımız Mahmut Arslan, İstanbul Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı Kadir Topbaş'ın vefatının ardından yaptığı açıklamada şunları kaydetti: 

"Kadir Topbaş beyefendinin vefatının derin üzüntüsünü yaşıyoruz. 

Merhum Kadir Topbaş'ın, gerek Belediye Başkanlığı döneminde, gerekse Belediye Başkanlığı öncesinde  İstanbul’a verdiği hizmetler, yaptığı katkılar unutulmayacak öneme ve değere sahiptir. Ayrıca Belediye bünyesindeki emekçilerin örgütlenme ve Toplu İş Sözleşmelerinde ortaya koyduğu müspet tavırlar, gösterdiği ilgi ve yakınlık, emekçilerin sorunlarına kardeşlik hukukuyla yaklaşımı asla unutulmayacaktır.  

Merhum Kadir Başkanla İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı döneminde birlikte  çalışma imkanı bulduk. Merhum Kadir Başkan döneminde, işçi-işveren ilişkilerinde sosyal diyalog mekanizmalarını işleterek her türlü sorunumuzu barış, kardeşlik, dayanışma, uzlaşma çerçevesinde çözüme kavuşturma imkanını  bulduk. Bu olumlu süreçlerin mimarı, merhum Kadir Topbaş başkandı.

13 Yıllık İBB Başkanlığı döneminde İstanbul için yaptıkları güzel hizmetlerle her daim anılacak olan Merhum Kadir Topbaş Başkan, aynı zamanda çalışanlar tarafından da hayırla yad edilip, rahmetle anılacaktır. HAK-İŞ topluluğu olarak Kadir Başkana yüce Rabbimizden rahmet diliyoruz. Milletimizin, İstanbul'un, yakınlarının ve ailesinin başı sağolsun olsun." 


HABERE AİT GÖRSELLER :

14 Şubat 2021 16:56, Basın


© 2021 HAK-İŞ Konfederasyonu