ARSLAN, HİZMET-İŞ SENDİKAMIZIN ÇAĞRI MERKEZİNİ ZİYARET ETTİ

08 Haziran 2021 15:35, Haberler


ARSLAN, HİZMET-İŞ SENDİKAMIZIN ÇAĞRI MERKEZİNİ ZİYARET ETTİ


Genel Başkanımız Mahmut Arslan, 8 Haziran 2021 tarihinde Konfederasyonumuza bağlı Hizmet-İş Sendikamızın Çağrı Merkezi’ni ziyaret etti.

Ziyaretinde Arslan’a, Hizmet-İş Sendikası Genel Başkan Yardımcıları Mehmet Keskin, Celal Yıldız ve Hizmet-İş Sendikası Genel Sekreteri Remzi Karataş eşlik etti.

Arslan, üyelerimizin sağlıklı ve doğru bilgiye ulaşmasını sağlamak amacıyla kısa süre önce kurulan Çağrı Merkezi ziyareti esnasında gelen çağrıları cevapladı. Üyelerimiz, Genel Başkanımız Arslan’a, bizzat sorularını cevaplandırdığı için teşekkürlerini ilettiler.

Genel Başkanımız Mahmut Arslan, 18 Mayıs 2021 tarihinde faaliyete geçen Hizmet-İş Sendikamızın Çağrı Merkezi aracılığıyla kısa zamanda pek çok çağrıya cevap verilerek emekçilerin sorunlarına çözüm üretildiğini belirterek, Hizmet-İş Sendikası Çağrı Merkezinin gelen çağrılara ivedilikle cevap vererek emekçilerin sorunlarının ve taleplerinin en hızlı şekilde çözülmesi için çalışmalarını yürüttüğünü söyledi.

Arslan, Çağrı Merkezine gösterilen ilgi ve talepten dolayı üyelerimize teşekkürlerini iletti.

Çağrı Merkezi ziyareti sonrasında Arslan, Hizmet-İş Sendikası Kurumsal İletişim Daire Başkanlığı bünyesinde çalışan personellerle bir süre sohbet ederek yürütülen çalışmalarla ilgili bilgi aldı.

HABERE AİT GÖRSELLER :

08 Haziran 2021 15:35, Haberler


© 2021 HAK-İŞ Konfederasyonu