KURBAN BAYRAMINIZI KUTLUYORUZ

19 Temmuz 2021 12:24, Basın



KURBAN BAYRAMINIZI KUTLUYORUZ


HAK-İŞ Konfederasyonu Yönetim Kurulu tarafından yapılan açıklamada, “Bütün çalışanların, üyelerimizin ve vatandaşlarımızın, İslam aleminin Kurban Bayramı’nı kutluyor, mübarek Kurban Bayramı’nın tüm insanlığa başta sağlık, barış, huzur ve mutluluk getirmesini temenni ediyoruz” denildi. 

HAK-İŞ Konfederasyonu Yönetim Kurulu tarafından, Kurban Bayramı dolayısıyla yapılan yazılı açıklamada şunlar kaydedildi:

“Üyelerimizin, ülkemizin, tüm İslam aleminin Kurban Bayramı’nı en içten dileklerimizle kutluyor, tüm insanlığa barış, huzur ve mutluluk getirmesini diliyoruz.

Bayramlar, hakça paylaşmayı, kardeşçe yaşamayı, büyükleri hatırlamayı, küçükleri sevmeyi, birlik, beraberlik ve dayanışmayı güçlendirmeyi, hoşgörü ve anlayışı yükseltmeyi en güzel anlatan günlerdir. Bu mübarek günlerde medeniyetimizde önemli bir yeri olan toplumsal dayanışmanın, kardeşliğin ve paylaşmanın bayram vesilesiyle bir kez daha hatırlanması ve güçlendirilmesini temenni ediyoruz. Muhtaç, çocuk, kimsesiz, yoksul ve yaşlılar ile gazilerimiz ve şehit ailelerimiz başta olmak üzere bayramı buruk bir şekilde geçirenlerin unutulmamasını temenni ediyoruz.

Dünyayı etkisi altına alan Koronavirüs (KOVİD-19) salgını ile mücadele kapsamında geçici süreliğine de olsa bayram geleneklerimiz değişse de hükümetimizin ve devletimizin belirlediği kurallara uyarak salgının üstesinden gelebileceğimize ve eski güzel günlere ulaşabileceğimize inanıyoruz. 

Terörün, savaşların ve insanlık dışı bütün uygulamaların artık sona ermesini, mübarek Kurban Bayramı’nı dünyanın dört bir yanında yaşayan Müslüman kardeşlerimizin gerçek bir bayram havasında kutlamasını temenni ediyoruz. 

HAK-İŞ Konfederasyonu olarak, tüm üyelerimizin, çalışanların, emek hareketinin ve bütün İslam aleminin Kurban Bayramı’nı en içten dileklerimizle kutluyor, sağlık, barış, huzur ve kardeşlik içerisinde nice bayramlara ulaşmayı temenni ediyoruz.”


HABERE AİT GÖRSELLER :

19 Temmuz 2021 12:24, Basın


© 2021 HAK-İŞ Konfederasyonu