BİR ANNENİN DAHA EVLADINA KAVUŞMASININ SEVİNCİNİ YAŞIYORUZ

29 Temmuz 2021 13:27, Haberler


BİR ANNENİN DAHA EVLADINA KAVUŞMASININ SEVİNCİNİ YAŞIYORUZ


HAK-İŞ Konfederasyonu olarak, her zaman yanlarında olduğumuz Diyarbakır Annelerinden Ayşegül Biçer’in evladına kavuşmasının mutluluğunu yaşıyoruz. 

Konfederasyonumuz HAK-İŞ’in 8 Mart Dünya Kadınlar Günü programına online olarak bağlanan ve Diyarbakır HDP İl Başkanlığı önünde bizzat görüşerek desteklerimizi ilettiğimiz Anne Ayşegül Biçer, mücadelesinde başarıya ulaştı. Ayşegül Biçer Anne, bugün oğluna kavuşuyor. Ayşegül Biçer, destekleri ve seslerinin duyurulması konusunda verdiği mücadele dolayısıyla Konfederasyonumuz HAK-İŞ’e teşekkür etti. 

Genel Başkanımız Mahmut Arslan, Ayşegül Biçer’in oğluna kavuşmasından duyduğu memnuniyeti dile getirerek, evlatlarına kavuşmak için onurlu bir mücadele veren, evlat nöbeti tutan anne ve babalara selamlarını ileterek, “Orada bulunan yüzlerce anne ve babanın her zaman yanındayız” mesajını verdi. 

Arslan, bir anne ve baba için evladından koparılmak ve yaşayıp yaşamadığını dahi bilmeden evladını aramaktan daha zor bir durum olmadığını belirterek, “Terörün ve şiddetin en acımasızını, en vicdansızını evlat nöbetinde yer alan anne ve babalarımız yaşıyor. Diyarbakır’da evlat nöbetinde olan anne ve babalarımıza selam ve saygılarımızı gönderiyoruz. İnşallah hepsi en kısa sürede evlatlarına sağ salim kavuşurlar” dedi.


HABERE AİT GÖRSELLER :

29 Temmuz 2021 13:27, Haberler


© 2021 HAK-İŞ Konfederasyonu