ARSLAN, ‘SENDİKALI KADIN LİDERLERİN YETİŞTİRİLMESİ EĞİTİM PROGRAMI’NIN KAPANIŞ TOPLANTISINA KATILDI

03 Kasım 2021 12:33, Haberler


ARSLAN, ‘SENDİKALI KADIN LİDERLERİN YETİŞTİRİLMESİ EĞİTİM PROGRAMI’NIN KAPANIŞ TOPLANTISINA KATILDI


Genel Başkanımız Mahmut Arslan, 2 Kasım 2021 tarihinde Hizmet-İş Sendikamızın Kadın Komitesi tarafından Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı’nın desteğiyle düzenlediği ‘Sendikalı Kadın Liderlerin Yetiştirilmesi Eğitim Programı’nın kapanış toplantına katıldı. 

Arslan: “Kapsayıcı Bir Eğitim Modeline İhtiyacımız Var”

Beş farklı şehirde düzenlenerek son bulan proje ile sürdürülebilir eğitim modelini hedeflediklerini belirten Genel Başkanımız Mahmut Arslan, “Bu projeyi özel düzenlenen bir eğitim programı olarak değil, sürekliliği olan bir eğitim programı olarak görüyoruz. Sendika olarak, kapsayıcı bir eğitim modeline ihtiyacımız var. Eğitimde özel planlanan değil günlük, sürekliliği olan ve iş yerlerinde verilebilecek eğitimlere ihtiyacımız var.  Bir takım görünür çalışmalar yaparak arzu ettiğimiz eğitim modelini inşa etmemiz mümkün değil” dedi. 

“HAK-İŞ Olarak Her Zaman Eğitimin Önceliğinden Yanayız”

Arslan, “Birkaç bölgede aynı anda yapabileceğimiz eğitimlere ihtiyacımız var. Sendikadalar öncelikle örgütlenme, sözleşme ve üye kaydı gibi konular üzerine yoğunlaşıyor.  Eğitim bunlardan sonra geliyor.  Ama biz HAK-İŞ olarak, her zaman eğitimin önceliğinden yanayız.  Gerçekleştirdiğimiz her projenin bu yolda ne kadar kıymetli olduğunun farkındayız” diye konuştu.

HABERE AİT GÖRSELLER :

03 Kasım 2021 12:33, Haberler


© 2021 HAK-İŞ Konfederasyonu