ARSLAN, YILIN SON GÜNÜNÜ EMEKÇİLERLE BİRLİKTE GEÇİRDİ

01 Ocak 2022 00:31, Haberler


ARSLAN, YILIN SON GÜNÜNÜ EMEKÇİLERLE BİRLİKTE GEÇİRDİ

Genel Başkanımız Mahmut Arslan, Genel Başkan Yardımcımız Av. Hüseyin Öz ile birlikte yılın son gününü Altındağ Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’nde gece vardiyasına çıkan işçilerle birlikte geçirdi.

Altındağ Belediyesi Fen İşleri Kampüsündeki Temizlik İşleri Müdürlüğü’nde gerçekleştirilen programa Genel Başkanımız Mahmut Arslan, Genel Başkan Yardımcımız Av. Hüseyin Öz, Hizmet-İş Sendikamızın Ankara 2 No’lu Şube Başkanı Recep Dere, Altındağ Belediyesi Temizlik İşleri Müdürü Emrah Çiloğlu ve üyelerimiz katıldı.

Belediye emekçilerinin pandemi süresince gösterdikleri özverili çalışmayla toplumun takdirini kazandıklarını ifade eden Arslan, belediye emekçilerini tebrik etti.

Arslan, pandemi nedeniyle hayatını kaybeden emekçilere de Allah’tan rahmet diledi.

Arslan: “Belediye Emekçilerinin Yaptığı İş Onurlu Bir İştir”

Kültürümüzde emeğin en yüce değer olduğunu kaydeden Arslan, “Yapıp ettiğimiz her şey emek ürünüdür. Emekçiler de emek sahibi olarak bizim kıymetlilerimizdir. Emekçiler bir taraftan alın terini akıtarak ailesinin rızkını kazanırken, diğer taraftan da yaptığı hizmetten dolayı hayır kazanmaktadır. Belediye emekçilerinin yaptığı iş onurlu bir iştir. Allah hepsinden razı olsun” şeklinde konuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’a kadro teşekkürü

Belediyeler başta olmak üzere kamu kurum ve kuruluşlarında taşeron işçiliği sisteminin sonlandırılması için uzun yıllar büyük mücadele verdiklerini kaydeden Arslan, 1 milyona yakın taşeron emekçisine kadro verilmesinden dolayı Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a teşekkür etti. 

“Fiatları Yüksek Tutmak Bu Ülkenin Emeğini Çalmaktır”

Döviz kurundaki tutarsızlığı fırsat bilip vatandaşlarımızı zor durumda bırakanları kınayan Arslan, “Döviz yükselince fiyatları hemen yükseltenler, döviz düşünce fiyatları düşürmelidir. Burada milletimize bir görev düşüyor; bu stokçuların peşini asla bırakmamalıyız. Fiyatları döviz inmesine rağmen yüksek tutmak bu ülkenin emeğini çalmak demektir. Devletimiz bu fırsatçılara hesabını sormalıdır” dedi. 

“2022’de Terörün Son Bulduğu, Ekonomik Sıkıntıların Çözüldüğü Bir Türkiye Temenni Ediyoruz”

Ülkemizin içerden ve dışardan kuşatma altında olduğunu belirten Genel Başkanımız Arslan, “Bir yandan terörle diğer yandan ekonomik operasyonlarla ülkemizi çökertmek istiyorlar. Bu topraklarda asırlardır bedel ödeyerek yaşıyoruz. 2022 yılında terörün son bulduğu, ekonomik kuşatmaların sona erdiği bir Türkiye temenni ediyoruz” ifadelerini kullandı.

 Öz: “Yeni Yılda Huzur Temennisinde Bulundu”

2021 yılında hem ülke olarak hem de çalışanlar olarak zor bir dönemi geride bıraktığımızı belirten  Genel Bakan Yardımcımız Av. Hüseyin Öz, “2022 yılı ülkemiz, milletimiz ve bütün çalışanlarımız için huzurlu ve mutlu bir yıl olsun” dedi.

Öz, başarılı ve özverili çalışmalarından dolayı emekçilere teşekkür etti.

Arslan, çöp toplama işlerine yardım etti

Konuşmalardan sonra Altındağ Belediyesi’ne ait çöp toplama kamyonlarını çalışma bölgelerine uğurlayan Genel Başkanımız Mahmut Arslan ile Genel Başkan Yardımcımız Av. Hüseyin Öz, çöp toplama işlerine yardım ettiler.

Arslan’dan Taziye Ziyareti

Genel Başkanımız Mahmut Arslan, 16 Aralık’ta kalp krizi sonucu vefat eden Hizmet-İş Sendikamızın üyesi merhum Hüseyin Demir’in ailesine taziye ziyaretinde bulundu.  Arslan, merhuma Cenab-ı Allah’tan rahmet, sevenlerine baş sağlığı dileğinde bulundu. 

Genel Başkanımız Mahmut Arslan'a taziye ziyaretinde Genel Başkan Yardımcımız Av. Hüseyin Öz ile Hizmet-İş Sendikamızın Ankara 2 No’lu Şube Başkanı Recep Dere eşlik etti.

Arslan, üyelerimiz ve aileleriyle buluştu

Genel Başkanımız Mahmut Arslan, Ulucanlar Cezaevi Müzesi Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilen programa katılarak, Yapracık TOKİ konutlarında çalışırken haksız ve hukuksuz bir şekilde işten çıkartılan Hizmet-İş Sendikamız üyeleri ve aileleri ile bir araya geldi.


01 Ocak 2022 00:31, Haberler


© 2021 HAK-İŞ Konfederasyonu