ÖZ MADEN-İŞ SENDİKAMIZIN TEMSİLCİLERİNDEN HAK-İŞ’E ZİYARET

17 Mart 2022 10:30, Haberler


ÖZ MADEN-İŞ SENDİKAMIZIN TEMSİLCİLERİNDEN HAK-İŞ’E ZİYARET

Öz Maden-İş Sendikamızın Ege Bölgesi Temsilcileri, 16 Mart 2022 tarihinde Konfederasyonumuzu ziyaret etti.

Ziyarete Genel Sekreterimiz Eda Güner, Öz Maden-İş Sendikamızın Genel Başkanı Fahrettin Kütükçü ve Yönetim Kurulu üyeleri, iş yeri temsilcileri, HAK-İŞ Uzmanlarımızdan Elif Yıldırım, Merve Yılmaz, Mustafa Sema Sürücü ev Esma Acımert katıldı.  

“HAK-İŞ sizin eviniz, Sizler yol arkadaşlarımızsınız”

Öz Maden-İş Sendikamızın Temsilcilerini Konfederasyonumuzda görmekten büyük mutluluk duyduğunu belirten Genel Sekreterimiz Eda Güner, “HAK-İŞ sizin eviniz. Sizler bizim misafirimiz değil, yol arkadaşlarımızsınız. Konfederasyonumuza yapmış olduğunuz ziyaretten memnuniyet duyduk. Genel Başkanımız Mahmut Arslan yoğun programları sebebiyle şehir dışında, Genel başkanımızın sizlere selamlarını iletmek istiyorum” dedi.

“Konfederasyonumuz tüm faaliyetlerini ilkeli, kararlı, öncü bir sendikal anlayışıyla hayata geçirmektedir”

Genel Sekreterimiz Eda Güner, Öz Maden-İş Sendikamızın örgütlü olduğu İzmir Kınık’taki maden ocağında meydana gelen üzücü olay için geçmiş olsun dileklerini ileterek, “Konfederasyonumuz sendikal harekete ilişkin her durum ve koşulda samimiyetini, iradesini ve mücadelesini ortaya koymaktadır. HAK-İŞ olarak duruşumuzdan ve ilkelerimizden ödün vermeden, hep bir adım üstünü hedefleyerek faaliyetlerimizi gerçekleştiriyoruz. Genel Başkanımızın da her zaman ifade ettiği gibi sahada yaşanan problemlere takılı kalmadan, hep daha iyisi için mücadele etmeye devam etmemiz gerekiyor. Öz Maden-İş Sendikamızı da sizlerin çabası ve gayret ile birlikte daha ileriye taşıyacağız” dedi. 

“HAK-İŞ bir okuldur. Biz de Bu okulun bir ferdi olmaktan onur duyuyoruz”

Öz Maden-İş Sendikamızın Genel Başkanı Fahrettin Kütükçü, HAK-İŞ’i ziyaret etmekten büyük memnuniyet duyduklarını ileterek, “Genel Başkanımız Mahmut Arslan’a, Genel Başkan Yardımcılarımıza teşekkürlerimizi iletmek istiyorum.  HAK-İŞ sadece bir sendika değil, bir okuldur. Bu okulun bir ferdi olmaktan her zaman onur duyuyoruz. Sendikamızı daha ileriye taşımak için daha çok mücadele etmemiz gerektiğini biliyoruz ve tüm gayretimizle çalışıyoruz. Konfederasyonumuzun destekleri için teşekkür ediyoruz” dedi.

Öz Maden-İş Sendikamızın temsilcileri daha sonra Genel Başkan Yardımcımız Dr. Osman Yıldız’ı ziyaret etti.

Ziyaret hediye takdimi ve toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.

 


HABERE AİT GÖRSELLER :

17 Mart 2022 10:30, Haberler


© 2021 HAK-İŞ Konfederasyonu