ARSLAN, “AA’NIN 102. KURULUŞ YILDÖNÜMÜNÜ KUTLUYORUZ”

06 Nisan 2022 14:29, Basın


ARSLAN, “AA’NIN 102. KURULUŞ YILDÖNÜMÜNÜ KUTLUYORUZ”

HAK-İŞ Genel Başkanı Mahmut ARSLAN,  Anadolu Ajansı Genel Müdürü Serdar Karagöz’e bir mesaj göndererek Anadolu Ajansı’nın 102. Kuruluş Yıldönümünü kutladı. Arslan, “Konfederasyonumuza bağlı Medya-İş Sendikamızın örgütlü olduğu Anadolu Ajansı’nın başarılı çalışmalarının devamını diliyor, AA'nın 102. Kuruluş Yıldönümünü kutluyoruz. Zat-ı Alinizin nezdinde HAK-İŞ üyesi olan Anadolu Ajansı çalışanlarını başarılı çalışmalarından dolayı tebrik ediyoruz” dedi. 

HAK-İŞ Genel Başkanı Mahmut ARSLAN Anadolu Ajansı'nın 102. Kuruluş Yıldönümü dolayısıyla Anadolu Ajansı Genel Müdürü Serdar Karagöz’e gönderdiği mesajda şu ifadelere yer verdi:

“Anadolu’daki Milli Mücadelenin sesini dünyaya duyurmak amacıyla Kurtuluş Savaşı’nın ilk yıllarında Mustafa Kemal Atatürk’ün talimatıyla kurulan Anadolu Ajansı’nın 102. Kuruluş Yıldönümünü kutluyoruz.

Kurtuluş Savaşında Türkiye’nin sesini duyurmak için kurulan, Anadolu Ajansı 102 yılda dünyanın en prestijli haber ajansları arasında yer alarak,  dünyada güvenilir haberin kaynağı olmayı başarmıştır. 

Milli, yerli ve aynı zamanda uluslararası bir kuruluşumuz olan Anadolu Ajansı, 102 yıllık birikimiyle sadece ulusal düzeyde değil, aynı zamanda başta Ortadoğu ve Balkanlar olmak üzere dünyanın birçok bölgesinde farklı dillerde yaptığı yayınlarla her gecen gün başarılarını artırarak dünyanın saygın haber ajansları arasında da yerini almıştır. Dünyanın güvenilir ajanslarından olmuştur.

Anadolu Ajansı çatısı altında çalışan basın emekçileri, her koşulda ve şartta gerçeklerin en doğru ve en hızlı biçimde kamuoyuna aktarılması, ülkemizin yararı için farklı görüş ve düşüncelerin objektif ve tarafsız olarak kamuoyuna duyurulması gibi önemli bir görevi yerine getirme, toplumun sesi olma konumundadırlar.

Konfederasyonumuza bağlı Medya-İş Sendikamızın örgütlü olduğu Anadolu Ajansı’nın başarılı çalışmalarının devamını diliyor, AA'nın 102. yılını kutluyoruz. 

Zat-ı Alinizin nezdinde, HAK-İŞ üyesi olan Anadolu Ajansı çalışanlarını başarılı çalışmalarından dolayı tebrik ediyoruz. HAK-İŞ olarak, Konfederasyonumuzun üyesi Medya-İş Sendikamızla Anadolu Ajansı'nı hak ettiği yere ulaştırmak için desteğimizi ve katkımızı arttırarak sürdürmeye devam edeceğiz.

Milli Mücadele yıllarından bugüne; ülkemizin büyüme ve gelişmesine her aşamada tanıklık eden, Türkiye'nin sesini tüm dünyaya duyuran Anadolu Ajansı’nın başarılı çalışmalarının bundan önce olduğu gibi bundan sonra da devam ettireceğine inanıyor, nice başarılı yıllar diliyoruz.”


HABERE AİT GÖRSELLER :

06 Nisan 2022 14:29, Basın


© 2021 HAK-İŞ Konfederasyonu