ÖZ, HAK-İŞ İSTANBUL İL BAŞKANLIĞIMIZIN İFTAR PROGRAMINA KATILDI

29 Nisan 2022 01:06, Haberler


 ÖZ, HAK-İŞ İSTANBUL İL BAŞKANLIĞIMIZIN İFTAR PROGRAMINA KATILDI

 Genel Başkan Yardımcımız Av. Hüseyin Öz, 28 Nisan 2022 tarihinde HAK-İŞ İstanbul İl Başkanlığımız düzenlediği iftar programına katıldı.

Birlik ve beraberlik mesajlarının verildiği iftar programına; Genel Başkan Yardımcımız Av. Hüseyin Öz, HAK-İŞ İstanbul İl Başkanımız Mustafa İluk, Enerji-İş Sendikamızın Genel Başkanı Mahmud Altunsoy, Öz Petrol-İş Sendikamızın Genel Başkanı Kudret Örgel, Sendikalarımızın İstanbul Şube Başkanları ve İl Başkanları ile Yardımcıları katıldı.

Genel Başkanımız Mahmut Arslan’ın programa katılanlara selamlarını ileterek konuşmasına başlayan Hüseyin Öz, “Programı tertip ettiği için İstanbul İl Başkanımıza teşekkür ediyorum. Cenab-ı Allah birliğimizi ve birlikteliğimizi daim eylesin. Ramazan ayının son günlerini yaşıyoruz. Allah hepimize Ramazan ayının feyzinden ve bereketinden istifade etmeyi hepimize nasip etsin. İnşallah Cenab-ı Hak’k bayramı da sevdiklerimizle beraber eda etmeyi bizlere nasip etsin” dedi.

“Konfederasyon Olarak Büyük Bir Aileyiz”

Pandemi dönemi nedeniyle uzun bir süredir bir araya gelemediklerini belirten HAK-İŞ  Genel Başkan Yardımcımız Hüseyin Öz, “İki senenin sonunda birbirimizle son iki aylık süreçte görüşme fırsatımız oldu. Bu iki senede ülke olarak insanlık olarak çok sıkıntılı süreçler yaşadık. Şimdi o sıkıntıların devamını ekonomik sıkıntılar olarak yaşamaya devam ediyoruz. Pandemi süreci bizim ülkemiz açısından hamd olsun korkutucu olmaktan çıktı fakat biz etkilerini halen yaşıyoruz. Son yirmi yılda ilk defa enflasyonist bir ortama girdik. Altı aydır zor bir dönem yaşıyoruz. Bunun ülkemiz ve çalışanlarımız açısından artçı etkileri olacak. İstanbul’da yaklaşık yüz elli bin üyemiz sendikalarımızdan umutla haberler bekliyor. İstanbul’da yaşamanın zorluğu içerisinde üyelerimiz, sendikalarımızdan iş verenlerle ek protokoller yapılmak suretiyle imkanlarının iyileştirilmesini bekliyor. Biz Konfederasyon olarak büyük bir aileyiz. Bu ailenin fertleri olarak her şeyden önce birbirimize inanmalı ve güvenmeliyiz. Birbirimize inanmak ve güvenmek için de birbirimizi iyi tanımamız gerekiyor.  Bu sebeple İstanbul İl Başkanlığımızın bu organizasyonu gerçekleştirmiş olması hepimiz açısından çok kıymetli bir toplantı” ifadelerini kullandı.

HABERE AİT GÖRSELLER :

29 Nisan 2022 01:06, Haberler


© 2021 HAK-İŞ Konfederasyonu