ARSLAN, EMEK VE ÖGÜTLENMENİN GELECEĞİ ÇALIŞTAYININ KAPANIŞINA KATILDI

13 Mayıs 2022 21:24, Haberler


ARSLAN,  EMEK VE ÖGÜTLENMENİN GELECEĞİ ÇALIŞTAYININ KAPANIŞINA KATILDI 

Genel Başkanımız Mahmut Arslan, Hizmet-İş Sendikamız tarafından 9-13 Mayıs 2022 tarihleri arasında Kızılcahamam’da gerçekleştirilen Emek ve Örgütlenmenin Geleceği Çalıştayının kapanışına katıldı. 

Emek ve Örgütlenmenin Geleceği Çalıştayının Sendikal İletişim başlıklı son oturumuna Genel Başkanımız Mahmut Arslan, Genel Başkan Yardımcımız ve Av. Hüseyin Öz, Hizmet-İş Sendikamızın Yönetim Kurulu üyeleri, Kurucu ve Onursal Başkanı Hüseyin Tanrıverdi, akademisyenler ve sendikamız uzmanlar katıldı.

Arslan: “Çalıştaydan çıkan sonuçlar sendikal hareket için yol gösterici niteliktedir”

Çalıştayın kapanış konuşmasını gerçekleştiren Genel Başkanımız Mahmut Arslan, çalıştaydan çıkan sonuçların sendikamız ve sendikal hareket için yol gösterici nitelikte olacağına işaret etti.

Arslan, “Hizmet-İş Sendikamız etkin toplantılar yapma cesareti gösterebilen büyük bir sendikadır. Sendikamız tüm mensuplarına, her şeyin serbestçe konuşulabildiği, müzakere edilebildiği, serbestçe eleştirilerin yapılabildiği platformlar sunan bir sendikadır” dedi.

Arslan’dan tüm katılımcılara teşekkür

Genel Başkanımız Arslan, Hizmet-İş Sendikamızın  yönetim kurulu üyelerine, panelist olarak yer alan akademisyenlere ve uzmanlara çalıştaya verdikleri katkılardan dolayı teşekkür etti. Arslan, “Genel Yönetim Kurulumuza çalıştayın gerçekleştirilmesinde gösterdikleri gayretten dolayı teşekkür ediyorum. Akademisyenlerimize değerli katkılarından dolayı teşekkür ediyorum. Onların değerlendirmelerinden, yorumlarından ve yol gösterici önerilerinden istifade edeceğiz. Soru, yorum ve önerileriyle çalıştaya katkı veren tüm uzmanlarımıza teşekkür ediyorum” ifadelerine yer verdi.

Genel Başkanımızın konuşmasının ardından panelistlere Genel Başkanımız Mahmut Arslan tarafından, isimlerine yapılan fidan bağışı sertifikaları takdim edildi.

"Sendikal İletişim” paneli ile sona buldu

Marmara Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Cengiz Anık’ın moderatörlüğünde gerçekleştirilen panelde son panelde  İstanbul Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Abdullah Özkan, Selçuk Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Enderhan Karakoç, Erciyes Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mustafa Akdağ ve TRT Yönetim Kurulu Üyesi Doç. Dr. Oğuz Göksu sunum yaptılar.


HABERE AİT GÖRSELLER :

13 Mayıs 2022 21:24, Haberler


© 2021 HAK-İŞ Konfederasyonu