ARSLAN, ADIYAMAN VALİSİ ÇUHADAR’I ZİYARET ETTİ

31 Mayıs 2022 18:22, Haberler


ARSLAN, ADIYAMAN VALİSİ ÇUHADAR’I ZİYARET ETTİ

Genel Başkanımız Mahmut Arslan, 31 Mayıs 2022 tarihinde, Adıyaman Valisi Mahmut Çuhadar’ı makamında ziyaret etti.

Ziyarette Genel Başkanımız Mahmut Arslan’a, HAK-İŞ Filistin ve Kudüs’e Destek Sendikal Dayanışma Komitesi Başkanı Hüseyin Tanrıverdi, Genel Sekreter Yardımcımız Erdoğan Serdengeçti, Filistin Ankara Büyükelçisi Faed Mustafa ve HAK-İŞ Adıyaman İl Başkanımız Hasan Kılınç eşlik etti.

Arslan, “Bugün burada güzel bir etkinlik gerçekleştireceğiz. Filistin’e karşı yürütülen baskı, işgal ve abluka bizlere daha büyük sorumluluklar yüklüyor. Şehidimiz Fahri Yaldız’ın ve Hizmet-İş Sendikamızın kurulduğu bu güzel şehirde Filistin Ankara Büyükelçimiz ve konuklarımızla birlikte unutulmaz bir Filistin programı gerçekleştireceğiz. Tüm Adıyamanlılar’ı programımıza bekliyoruz” diye konuştu. 

Genel Başkanımız Arslan, Adıyaman Valisi Mahmut Çuhadar’ı ve tüm Adıyamanlılar’ı 31 Mayıs 2010 yılında uluslararası sularda Filistin’e insanı yârdim malzemeleri taşıyan gemilere İsrail askerleri tarafından yapılan saldırı sonucu şehit düşen Hizmet-İş Sendikamızın Adıyaman Şubesi eski Denetleme Kurulu Üyesi ve Mavi Marmara Şehidimiz Fahri Yaldız anısına düzenlenen “Kudüs İçin Ayaktayız, Filistin İçin Buradayız” programına davet etti.

Ziyarette düzenlenecek program ve güncel konular hakkında karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu.


HABERE AİT GÖRSELLER :

31 Mayıs 2022 18:22, Haberler


© 2021 HAK-İŞ Konfederasyonu