MERHUM YAVUZ’UN İSMİ TOPLANTI SALONUNA VERİLDİ

30 Haziran 2022 15:45, Haberler


MERHUM YAVUZ’UN İSMİ TOPLANTI SALONUNA VERİLDİ 

Genel Başkanımız Mahmut Arslan, 30 Haziran 2022 tarihinde, geçtiğimiz ay vefat eden Hizmet-İş Sendikamızın eski Genel Sekreteri ve Kayseri eski Şube Başkanı merhum Rahmi Yavuz’un isminin Kayseri Şube toplantı salonuna verildiği törene katıldı.

Hizmet-İş Sendikamızın vefa törenine,  Genel Başkanımız Mahmut Arslan, Öz Sağlık-İş Sendikamızın Genel Başkanı Devlet Sert, HAK-İŞ Kayseri İl Başkanımız Serhat Çelik, HAK-İŞ’e bağlı Sendikaların Yönetim Kurulu Üyeleri ile HAK-İŞ’e bağlı Sendikaların Kayseri Şube ve İl Başkanları katıldı.

Genel Başkanımız Arslan, merhum Rahmi Yavuz ile uzun süre yol arkadaşlığı yaptıklarını belirterek, “Rahmi bey sendikamızda çeşitli görevleri üstlenmiş bir kardeşimizdi. Sendikamıza büyük hizmetleri oldu. Merhum Yavuz’un ani ölümü hepimizi derinden üzdü, Allah rahmet eylesin. Onun ismini yaşatmaya ve unutulmamasını sağlamak bizim görevimiz. Bu mütevazı salona onun ismini vererek hatırasına sahip çıkıyoruz” şeklinde konuştu. 

Şube Açılışına Katıldı

Genel Başkanımız Mahmut Arslan, Kayseri'de Konfederasyonumuza bağlı Öz Sağlık-İş Sendikamızın Kayseri Şube Başkanlığı binası açılış törenine katıldı.

Şube açılışına Genel Başkanımız Mahmut Arslan, Öz Sağlık-İş Sendikamızın Genel Başkanı Devlet Sert, Melikgazi MHP İlçe Başkanı Av. Enes Ertuğrul Kalın, HAK-İŞ Kayseri İl Başkanımız Serhat Çelik, HAK-İŞ’e bağlı Sendikalarımızın Yönetim Kurulu Üyeleri ile HAK-İŞ’e bağlı Sendikaların Kayseri Şube ve İl Başkanları katıldı.

"Büyük HAK-İŞ Türkiye’nin Gücüdür"

Genel Başkanımız Mahmut Arslan, Öz Sağlık-İş Sendikamızın Kayseri Şube Başkanlığı hizmet binasının açılış töreninde katılımcılara yönelik bir konuşma gerçekleştirdi. Arslan, Şube binasının hayırlı olması temennisinde bulunarak, “Mekanlar önemli ama her şey değil. Esas olan mekanların içini samimiyetle, gayretle doldurmaktır.  Bizler HAK-İŞ’i büyütmek zorundayız. Bütün Sağlık kuruluşlarında Öz Sağlık-İş’i var etmek, büyütmek zorundayız. Büyük HAK-İŞ Türkiye’nin gücüdür. Kayseri’nin gücü de sendikalarımızdan gelecek” ifadelerini kullandı.

Öz Sağlık-İş Sendikamızın Genel Başkanı Devlet Sert de açılışta yaptığı konuşmada “Kayseri Şube Başkanlığı Hizmet binasının Sendikamıza, üyelerimize ve teşkilatımıza hayırlar getirmesi temennisinde bulunarak, üyelerimizin rahatlıkla gidip gelebileceği bir mekan oluşturuldu, yeni binanın çalışmalar açısından arkadaşlarımıza ivme kazandıracağına inanıyorum” dedi.




HABERE AİT GÖRSELLER :

30 Haziran 2022 15:45, Haberler


© 2021 HAK-İŞ Konfederasyonu