ARSLAN, ŞUBE YÖNETİMLERİ İLE BİR ARAYA GELDİ

09 Ağustos 2022 09:48, Haberler


ARSLAN, ŞUBE YÖNETİMLERİ İLE BİR ARAYA GELDİ


Genel Başkanımız Mahmut Arslan, 8 Ağustos 2022 tarihinde Hizmet-İş Sendikamız Afyonkarahisar Şube Başkanı Kemal Erkuş, Uşak Şube Başkanı Adil Özdemir, HAK-İŞ Muş İl Başkanımız ve Hizmet-İş Sendikamızın Muş Şube Başkanı Yaşar Kalır ve HAK-İŞ Bingöl İl Başkanımız  ve Hizmet-İş Sendikamızın Bingöl Şube Başkanı Abdülmecit Akdemir ve şube başkan yardımcıları ile Hizmet-İş Sendikamızın Genel Merkezi’nde bir araya geldi. 

Arslan, Hizmet-İş Sendikamızın Afyonkarahisar Şubesinin 27 Temmuz 2022 tarihinde gerçekleştirilen 1. Olağan Genel Kurulu’nda Şube Başkanlığına seçilen Kemal Erkuş, 26 Temmuz 2022 tarihinde gerçekleştirilen 5. Olağan Genel Kurulu’nda Uşak Şube Başkanlığına seçilen Adil Özdemir, 20 Temmuz 2022 tarihinde gerçekleştirilen 6. Olağan Genel Kurulu’nda Muş Şube Başkanlığına seçilen Yaşar Kalır ve 21 Temmuz 2022 tarihinde gerçekleştirilen 1. Olağan Genel Kurulu’nda Bingöl Şube Başkanlığına seçilen Abdülmecit Akdemir ve şube başkan yardımcılarına görevlerinde başarılar diledi. 

Afyonkarahisar Şube Başkanı Kemal Erkuş, Uşak Şube Başkanı Adil Özdemir, Muş Şube Başkanı Yaşar Kalır ve Bingöl Şube Başkanı Abdülmecit Akdemir de desteklerinden dolayı Genel Başkanımız Mahmut Arslan’a teşekkür ettiler.


HABERE AİT GÖRSELLER :

09 Ağustos 2022 09:48, Haberler


© 2021 HAK-İŞ Konfederasyonu