ARSLAN, TİS İMZA TÖRENİNE KATILDI

27 Ağustos 2022 16:20, Haberler


ARSLAN, TİS İMZA TÖRENİNE KATILDI 


Genel Başkanımız Mahmut Arslan, 27 Ağustos 2022 tarihinde Hizmet-İş Sendikamız ve Öz Güven-Sen Sendikamız ile Mamak Belediyesi Personel Limited Şirketi arasında gerçekleştirilen toplu iş sözleşmesi imza törenine katıldı.

Mamak Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen törene; Genel Başkanımız Mahmut Arslan, Mamak Belediye Başkanı Murat Köse, Öz Güven-Sen Genel Başkanı Ömer Yılmaz, Hizmet-İş ve Öz Güven-Sen Genel Başkan Yardımcıları, Şube ve komite  başkanları, Mamak Belediyesi Müdürleri, üyelerimiz ve basın mensupları katıldı.

“Birlikte Çalışarak Şehrimizi Geleceğe Hazırlıyoruz”

Genel Başkanımız Mahmut Arslan, sözleşmenin masada tamamlanmasının önemine vurgu yaparak “Sorunları masada çözebilme iradesi çok önemli. Türkiye’nin kavgaya değil, uzlaşmaya, kardeşliğe ve dayanışmaya ihtiyacı var. Mamak’ın yaşanabilir bir ilçe olabilmesi için belediye başkanımız ve ekibi tarafından çok ciddi adımlar atılıyor. Biz de çalışanlar olarak bu mücadeleye destek oluyoruz. Birlikte çalışarak şehrimizi geleceğe hazırlıyoruz. İmzaladığımız bu toplu iş sözleşmesi, işçileri, işvereni ve şehrimizi kucaklayarak önemli bir misyonu yerine getirmektedir” dedi. 

İmzalanan toplu iş sözleşmesinin işçilere birçok yeni haklar kazandırdığına dikkat çeken Arslan, “Bir; bu sözleşmeyle görevi yapan hiçbir arkadaşımız işini kaybetmeyecek, iş güvencesi sağladık. İki; bugüne kadar olduğu gibi ödemelerin gününde ve zamanında yapılmasını sağladık. Üç; bu toplu iş sözleşmesiyle kardeşliğimizi ve iş barışını geliştirdik” şeklinde konuştu. 

Köse: “Biz Bir Aileyiz”

Mamak Belediye Başkanı Murat Köse, çalışanların mutlu olacağı, enflasyona karşı korunacağı bir sözleşmeye imza attıklarını belirterek, “Kendi içerisinde birkaç tane ilki barındıran önemli bir sözleşmeyi imzalıyoruz. Bu çerçevede sözleşmememizin mesai arkadaşlarımıza ve hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum. Biz çalışma arkadaşlarımızı ailemizin fertleri olarak görüyoruz. Dolayısıyla imkanlarımızı sonuna kadar zorlayıp, çalışanlarımıza en iyi hakların verilmesi için çalıştık” ifadelerini kullandı. 

Konuşmaların ardından, toplu iş sözleşmesi imzalandı. 

HABERE AİT GÖRSELLER :

27 Ağustos 2022 16:20, Haberler


© 2021 HAK-İŞ Konfederasyonu