BAYRAMİÇ BELEDİYESİ EMEKÇİLERİNDEN, GENEL BAŞKANIMIZ ARSLAN’A TEŞEKKÜR ZİYARETİ

24 Ekim 2022 15:31, Haberler


BAYRAMİÇ BELEDİYESİ EMEKÇİLERİNDEN, GENEL BAŞKANIMIZ ARSLAN’A TEŞEKKÜR ZİYARETİ 

Genel Başkanımız Mahmut Arslan, 24 Ekim 2022 tarihinde 2019 yerel seçimlerinden sonra haksız ve hukuksuz bir biçimde işlerinden çıkarılan Bayramiç Belediyesi emekçilerini HAK-İŞ Genel Merkezi’nde ağırladı. 

Toplantıya Genel Başkanımız Arslan’ın yanı sıra; HAK-İŞ Çanakkale İl Başkanımız Vedat Yılmaz, Hizmet-İş Sendikamızın Genel Sekreteri Oğuz Aksoy, Hukuk Müşaviri Mehmet Yeşilyurt ve Bayramiçli emekçiler katıldı. 

Ziyarette; iş akitleri fesh edilen Bayramiç Belediyesi emekçileri, sürece verdiği desteklerden ötürü Genel Başkanımız Mahmut Arslan’a teşekkür ettiler.

“Gösterdiğiniz Kararlılık, Türkiye Sendikal Hareketi ve Sendikamız için Çok Değerli”

Genel Başkanımız Mahmut Arslan, Bayramiç’te yaşanan süreci her zaman yakından takip ettiklerini belirterek, “Haklı mücadelelerini bugüne kadar getiren sizleri tebrik ediyorum. Sizlerin çabası, mücadelesi kolay bir iş değil. Gösterdiğiniz bu kararlılık Türkiye sendikal hareketi ve Sendikamız için çok değerli. Bayramiç mücadelemiz zaferle sonuçlanana dek asla bitmeyecek” dedi. 

“Süreci Yaşamış Tüm Arkadaşlarımızı Desteklemeye Devam Edeceğiz”

2019 yerel seçimlerinden sonra İstanbul da, Bolu’da ve Silopi’de yaşanan mücadeleleri anlatan Arslan, “HAK-İŞ’in ve Hizmet-İş Sendikamızın Bayramiç’teki mücadelesinin önemli bir bölümünü sizler oluşturuyorsunuz, sizlere teşekkür ediyorum. Burada kıymetli olan bugüne kadar sendikamıza karşı güveninizin sarsılmamış olmasıdır. Buralara kadar gelmeniz ve bizim şahsımızda HAK-İŞ’i ve sendikamızı takdir etmeniz örnek bir davranış. Bu süreci yaşamış tüm arkadaşlarımızı desteklemeye devam edeceğiz. Devam eden davaları dikkatle takip ediyoruz” diye konuştu. 

Genel Başkanımızın Arslan’ın konuşması sonrası, Bayramiçli emekçiler tek tek söz alarak yaşanan süreci anlattı ve desteklerinden dolayı Genel Başkanımız Arslan’a teşekkür etti. 


HABERE AİT GÖRSELLER :

24 Ekim 2022 15:31, Haberler


© 2021 HAK-İŞ Konfederasyonu