ARSLAN, ÖZÇELİK-İŞ SENDİKAMIZIN ‘BÜYÜK AİLE BULUŞMASI VE TEŞKİLAT EĞİTİMİ’ PROGRAMINA KATILDI

13 Kasım 2022 14:28, Haberler


ARSLAN, ÖZÇELİK-İŞ SENDİKAMIZIN ‘BÜYÜK AİLE BULUŞMASI VE TEŞKİLAT EĞİTİMİ’ PROGRAMINA KATILDI 

Genel Başkanımız Mahmut Arslan, 13 Kasım 2022 tarihinde Konfederasyonumuza bağlı Öz Çelik-İş Sendikamızın düzenlediği ‘Büyük Aile Buluşması ve Teşkilat Eğitimi’ programına katıldı.

Düzenlenen eğitim programına; Genel Başkanımız Mahmut Arslan, HAK-İŞ Genel Başkan Yardımcımız ve Öz Çelik-İş Sendikamızın Genel Başkanı Yunus Değirmenci, Genel Başkan Yardımcımız Dr. Osman Yıldız, Öz Çelik-İş Sendikamızın Genel Başkan Yardımcıları, şube başkanları, personelleri ve aileleri katıldı.

Programda konuşan Genel Başkanımız Mahmut Arslan, Öz Çelik-İş Sendikası’nın birlik ve kardeşliğinin daim olmasını temenni etti.

“Daha Güçlü Bir HAK-İŞ ve Öz Çelik-İş, Yeryüzünün Bütün Mağdurları İçin Umuttur”

Öz Çelik-İş Sendikası’nın HAK-İŞ için çok değerli olduğunu söyleyen Genel Başkanımız Mahmut Arslan, “Metal işçileri ve metal sendikaları tüm dünyada olduğu gibi sendikacılığın amiral gemisidir. Metal işçilerinin hem Öz Çelik-İş Sendikamızda hem de ülkemizde liderlik yapmak gibi bir mecburiyeti var. Sorumluluklarımız sadece metal iş kolu ile sınırlı değil, ülkemizin ve yeryüzünün tüm emekçileri adına sorumluluklarımız var. Biz HAK-İŞ’in gücünün, Türkiye’nin gücü olduğuna inanıyoruz. HAK-İŞ’in de sizlere ihtiyacı var. Daha güçlü bir HAK-İŞ daha güçlü bir Öz Çelik-İş ülkemizin ve yeryüzünün bütün mağdurları için bir umuttur” dedi.

HAK-İŞ’in aynı zamanda bir insan hakları örgütü olduğunu söyleyen Arslan sözlerine şöyle devam etti: “Bu kutlu davanın, kutlu yolcuları olarak sizleri yürekten tebrik ediyorum. Yolunuz açık olsun. Rabbim inşallah yeni başarı hikayelerinin yazıldığı mücadeleleri bize nasip etsin.” 

"Genel Başkanımız Arslan’a Teşekkür Ediyoruz" 

Genel Başkan Yardımcımız ve Özçelik-İş Sendikamızın Genel Başkanı Yunus Değirmenci, 
"Sendikamızın aydınlık yarınları için çalışırken, arkamızda hissettiğimiz bir başka güç de HAK-İŞ’tir, onun Genel Başkanı, kıymetli büyüğüm Mahmut Arslan’dır.Sendikamıza ve teşkilatımıza adeta bir ağabey gibi sahip çıkan, sadece iyi gününde değil, zor ve sıkıntılı süreçlerde de hep yanımızda duran, sendikamızın büyüyüp gelişmesinde emeklerini hiçbir zaman göz ardı edemeyeceğimiz Genel Başkan Sayın Mahmut Arslan'a da huzurlarınızda bir kez daha teşekkür ediyorum" dedi. 

"HAK-İŞ’in Gelmiş Olduğu Nokta, Bir Başarı Hikayesidir"

Değirmenci, Genel Başkanımız Mahmut Arslan’ın sadece Öz Çelik-İş Sendikamıza değil, sendikal yaşama ve çalışma hayatına ilişkin bugüne kadar vermiş olduğu katkıların takdire şayan olduğunu belirterek, "HAK-İŞ’in bugün gelmiş olduğu nokta, bir başarı hikayesidir. HAK-İŞ sadece çalışanların değil, mağdur ve mazlumların da umudu olmuştur" dedi. 

Değirmenci, "Genel Başkanımız Mahmut Arslan ile yol yürümek, onunla aynı davanın bir neferi olmak bizler için bir onurdur, şereftir. Kıymetli genel başkanım yolun yolumuzdur, davan davamızdır, desteğimiz de sonsuzdur' diye konuştu.  

HABERE AİT GÖRSELLER :

13 Kasım 2022 14:28, Haberler


© 2021 HAK-İŞ Konfederasyonu