YILDIZ, HAK-İŞ KONFEDERASYONU VE AYDINLI GRUP ARASINDA 1. DÖNEM TOPLU TİS’İ İMZALADI

25 Ocak 2023 18:58, Haberler


YILDIZ, HAK-İŞ KONFEDERASYONU VE AYDINLI GRUP ARASINDA 1. DÖNEM TOPLU TİS’İ İMZALADI

Yıldız, HAK-İŞ Konfederasyonu ve Aydınlı Grup arasında 1. Dönem Toplu TİS Törenine katılarak TİS’i imzaladı. HAK-İŞ’e bağlı Öz Büro İş, Öz İplik-İş, Öz Taşıma-İş ve Öz İnşaat-İş Sendikalarımızın örgütlendiği Aydınlı Grup’a bağlı işyerleri arasında üç yıllık 1. Dönem Toplu iş sözleşmesi imzalandı. 

HAK-İŞ Genel Başkan Yardımcımız Dr. Osman Yıldız’ın katılımıyla 25 Ocak 2023 tarihinde Aydınlı Grup Genel Merkezinde gerçekleştirilen imza törenine, Aydınlı Grup adına Yönetim Kurulu Üyesi Ercan Doğan, Öz Büro İş Sendikası Genel Başkanı Baki Gülbaba, Öz İplik-İş Sendikası Genel Başkanı Rafi Ay, Öz Taşıma-İş Sendikası Genel Başkanı Mustafa Toruntay ve Öz İnşaat-İş Sendikası Genel Başkanı Zekeriya Koca, Sendikalarımızın Yönetim Kurulu Üyeleri, Aydınlı Grup Koordinatörleri ve Yöneticileri ve Aydınlı Grup temsilcileri katıldı. 

Şölen havasında gerçekleşen Toplu İş Sözleşmesi Aydınlı Grup çalışanları tarafından coşkuyla karşılandı.

Yıldız, Konfederasyonumuz Genel Başkanı Mahmut Arslan'ın selamlarını ileterek,  TİS’in HAK-İŞ Konfederasyonu’na inanıp güvenerek üye olan Aydınlı çalışanlarına, Üye Sendikalarımıza, HAK-İŞ camiasına hayırlı ve uğurlu olmasını diledi.

HABERE AİT GÖRSELLER :

25 Ocak 2023 18:58, Haberler


© 2021 HAK-İŞ Konfederasyonu