HAK-İŞ KAMU ÇERÇEVE PROTOKOLÜ KOORDİNASYON KURULU TOPLANDI

30 Ocak 2023 15:29, Haberler


HAK-İŞ KAMU ÇERÇEVE PROTOKOLÜ KOORDİNASYON KURULU TOPLANDI

Kamu Çerçeve Protokolü Koordinasyon Kurulumuz, 30 Ocak 2023 tarihinde Genel Başkan Yardımcımız Yunus Değirmenci başkanlığında HAK-İŞ Genel Merkezi’nde toplandı.

HAK-İŞ Kamu Çerçeve Protokolü Koordinasyon Kurulu toplantısı, Genel Başkan Yardımcımız Yunus Değirmenci başkanlığında Genel Başkan Yardımcımız Dr. Osman Yıldız, Genel Sekreterimiz Eda Akbulut ve kamuda örgütlü üye sendikalarımızın Genel Başkan, yönetim kurulu üyeleri ve uzmanlarının katılımıyla gerçekleştirildi. 

Genel Başkan Yardımcımız Yunus Değirmenci, kamu çerçeve protokolüne ilişkin çalışmaların hızlandığını belirterek, “HAK-İŞ olarak, yeni dönemde imzalanacak olan Kamu Toplu İş Sözleşmesi Çerçeve Protokolü için hazırlıklar gündemimizdedir. Genel Başkanımız Mahmut Arslan’ın liderliğinde Kamu Toplu İş Sözleşmeleri Çerçeve Protokolünü en kapsamlı ve başarılı bir şekilde gerçekleştirmek için çalışmalarımıza başladık. Kamu Toplu İş Sözleşmeleri Çerçeve Protokolünün temsil ettiğimiz kamu işçilerinin beklenti ve sorunlarını çözecek şekilde olması için kapsamlı bir çalışma yürütüyoruz. Hep birlikte göstereceğimiz çaba ve gayretlerimizle, Kamu Toplu İş Sözleşmeleri Çerçeve Protokolünü en kısa zamanda çalışanların lehine önemli kazanımlarla sonuçlandırmaya çalışacağız” dedi. 

Toplantıda, 2023-2024 yılı Kamu Çerçeve Protokolü’ne ilişkin çalışmalar ele alındı.

HABERE AİT GÖRSELLER :

30 Ocak 2023 15:29, Haberler


© 2021 HAK-İŞ Konfederasyonu