ARSLAN, HAK-İŞ YARDIM TIRINI UĞURLADI

08 Şubat 2023 23:31, Haberler


ARSLAN, HAK-İŞ YARDIM TIRINI UĞURLADI 

Genel Başkanımız Mahmut Arslan,  Kahramanmaraş merkezli ve 10 ili etkileyen depremin yaralarını sarmak için "HAK-İŞ ile Birlikte DEPREMZEDELERE Sen de El Uzat" yardım kampanyası kapsamında hazırlanan yardım tırını Ankara’dan uğurladı. 

Genel Başkanımız Mahmut Arslan, 8 Şubat 2023 tarihinde AFAD Koordinasyonunda Malatya'da depremzedelere ulaştırılmak üzere su, battaniye, uyku tulumu ve jeneratörden oluşan yardım tırını Ankara’dan gönderdi. Genel Başkanımız Arslan’a Genel Sekreterimiz Eda Akbulut ve HAK-İŞ çalışanları da eşlik etti. 

Genel Başkanımız Mahmut Arslan başkanlığında kurulan HAK-İŞ Kriz Merkezinde, yardımlar AFAD ile koordine edilerek, deprem bölgelerine ulaştırılıyor.

AFAD Koordinasyonunda ilk olarak Hatay ve Adıyaman'daki ihtiyaçları karşılamak üzere su, battaniye, uyku tulumu, jenaratör ve çadırdan oluşan yardım tırları deprem bölgesine ulaştırıldı. 

Genel Başkanımız Mahmut Arslan,  "Gün yardımlaşma ve dayanışma günüdür, birlik olma günüdür. HAK-İŞ olarak, bütün gücümüzle ve sendikalarımızla birlikte milletimizin yanındayız" dedi. 

HABERE AİT GÖRSELLER :

08 Şubat 2023 23:31, Haberler


© 2021 HAK-İŞ Konfederasyonu