YILDIZ, LÜBNAN CGTL KONFEDERASYONU BAŞKAN YARDIMCISI HASSAN FAHİK’İ İLE GÖRÜŞTÜ

10 Şubat 2023 09:10, Haberler


YILDIZ, LÜBNAN CGTL KONFEDERASYONU BAŞKAN YARDIMCISI HASSAN FAHİK’İ İLE GÖRÜŞTÜ 


Genel Başkan Yardımcımız Dr. Osman Yıldız, 10 Şubat 2023 tarihinde Lübnan Genel İşçi Sendikaları Konfederasyonu (CGTL) Genel Başkan Yardımcısı, aynı zamanda Lübnan Tarım Çalışanları Sendikası Genel Başkanı Hassan Fahik’i ile görüştü.

Konfederasyonumuza bağlı Öz Orman-İş Sendikamızın 5. Olağan Genel Kurulu için Türkiye’de bulunan Hassan Fahik, Kahramanmaraş ve bölgesindeki illerde meydana gelen depremden dolayı Lübnan halkının derin üzüntü duyduğunu ve her zaman Türkiye’nin yanlarında olduklarını ifade ederek, ölenlere Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar diledi.

Genel Başkan Yardımcımız Dr. Osman Yıldız, depremin 10 ilde etkili olduğunu, arama ve kurtarma ekiplerinin sahada gece gündüz 24 saat, enkazlarda çalışmalar yürüttüklerini belirtti. Yıldız, HAK-İŞ Konfederasyonu bünyesinde kurulan Hak Arama ve Kurtarma Umut Timi’nin de bölgede arama ve kurtarma çalışmalarına katılarak AFAD ile organizeli olarak sahada faaliyetlerini sürdürdüğünü de sözlerine ekledi.

Yıldız, Lübnan CGTL Konfederasyonlarının Türkiye’nin ve HAK-İŞ Konfederasyonumuzun bu zor günlerde her zaman yanlarından olduklarından dolayı Hassan Fahik’e teşekkür etti.

Ziyarette, Genel Başkanımız Dr. Osman Yıldız’a HAK-İŞ Dış İlişkiler Koordinatörü Merita Jegeni Yıldız ve Dış İlişkiler Uzmanımız Ahmed Halfaya eşlik etti.

HABERE AİT GÖRSELLER :

10 Şubat 2023 09:10, Haberler


© 2021 HAK-İŞ Konfederasyonu