ARSLAN, KAHRAMANMARAŞ, ADIYAMAN VE MALATYA'DA TEMASLARDA BULUNDU

12 Şubat 2023 22:54, Haberler


ARSLAN, KAHRAMANMARAŞ, ADIYAMAN VE MALATYA'DA TEMASLARDA BULUNDU 

Genel Başkanımız Mahmut Arslan, 12 Şubat 2023 tarihinde, Türkiye-AB KİK heyeti üyeleriyle birlikte Kahramanmaraş, Adıyaman ve Malatya'da incelemelerde bulundu. 

Genel Başkanımız Mahmut Arslan’ın da aralarında bulunduğu MEMUR-SEN, TESK, TÜRK-İŞ, TİSK, Türkiye KAMU-SEN, TOBB ve TZOB, Başkan ve temsilcileri, Kahramanmaraş’ta AFAD Koordinasyon Merkezini ziyaret ederek, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile görüştü. Görüşmede, bölgede yapılan çalışmalara ilişkin istişarelerde bulunuldu, taziye ve geçmiş olsun dilekleri iletildi. 

Genel Başkanımız Mahmut Arslan, Kahramanmaraş'ın ardından, Türkiye-AB KİK heyeti üyeleriyle birlikte Adıyaman'da AFAD Koordinasyon Merkezini ziyaret ederek, Ticaret Bakanı Mehmet Muş ile biraraya geldi. Heyet, Bakan Muş'tan yürütülen çalışmalara ilişkin bilgi aldı. Geçmiş olsun ve başsağlığı dileğinde bulundu. 

Genel Başkanımız Mahmut Arslan’ın da aralarında bulunduğu heyet, Adıyaman'ın ardından Malatya'da AFAD Koordinasyon Merkezi’ni ziyaret etti. Arslan ve beraberindekiler, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan'dan şehirde yürütülen çalışmalara ilişkin bilgi aldılar. Taziye ve geçmiş olsun dileğinde bulundular. 

Genel Başkanımız Mahmut Arslan, "HAK-İŞ olarak, bütün gücümüzle ve sendikalarımızla birlikte milletimizin yanındayız. Gün yardımlaşma ve dayanışma günüdür, birlik olma günüdür. Depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Cenabı Allah'tan Rahmet, ailelerine başsağlığı ve sabır, yaralananlara acil şifalar diliyoruz. Allah, ülkemizi ve milletimizi deprem ve benzer afetlerden korusun" dedi. 

HABERE AİT GÖRSELLER :

12 Şubat 2023 22:54, Haberler


© 2021 HAK-İŞ Konfederasyonu