HAK-İŞ’TEN “TÜRKİYE TEK YÜREK” KAMPANYASINA 10 MİLYON TL

15 Şubat 2023 20:30, Haberler




HAK-İŞ’TEN “TÜRKİYE TEK YÜREK” KAMPANYASINA 10 MİLYON TL


Genel Başkanımız Mahmut Arslan, 15 Şubat 2023 tarihinde, Kahramanmaraş merkezli meydana gelen ve 10 ilimizi etkileyen deprem sonrasında, Türkiye, KKTC ve Azerbaycan’da “Türkiye Tek Yürek” sloganıyla düzenlenen yardım kampanyası ortak yayınına katılarak, Konfederasyonumuz HAK-İŞ’in geçen hafta 15 milyon TL tutarındaki bağışına ek olarak, bugün 10 milyon TL bağışta bulunduğunu açıkladı.


“Deprem Bölgesine 15 Milyon TL’lik Malzeme Ulaştırdık”

Arslan, tüm ulusal, bölgesel ve yerel televizyon kanallarının yanı sıra radyo istasyonlarının da katıldığı ortak yayında depremin ilk anından itibaren HAK-İŞ Konfederasyonu olarak yapılan çalışmalara değinerek, “Depremin ilk anından itibaren HAK-İŞ Konfederasyonumuz tarafından kurulan HAK-İŞ Hak Arama ve Kurtarma Timimiz deprem bölgesindeydi. Deprem bölgesine bugüne kadar AFAD koordinasyonunda 15 milyon TL’LİK malzeme yardımı ulaştırdık” dedi. 

“HAK-İŞ Konfederasyonu Olarak 10 Milyon TL Bağışlıyoruz”

Arslan, Türkiye genelinde düzenlenen “Türkiye Tek Yürek” yardım kampanyasına bağışta bulunacaklarını hatırlatarak, “HAK-İŞ Konfederasyonumuz Yönetim Kurulu ve bütün çalışanlarımız bir maaş tutarındaki maaşlarını bağışladılar. Ayrıca Konfederasyonumuz Yönetim Kurulu 10 milyon TL’yi bu gece için bağışladılar. Daha sonra yardımlarımız hep birlikte devam edecek. Milletimizin başı sağ olsun. Yardım edenlere şimdiden biz de teşekkür ediyoruz. Depremde hayatını kaybedenlere Yüce Allah’tan Rahmet, kalanlara başsağlığı, yaralılarımıza da acil şifalar diliyoruz. Bütün çalışanlar olarak, Rabbim milletimize bir daha böyle bir acı göstermesin” diye konuştu.

HABERE AİT GÖRSELLER :

15 Şubat 2023 20:30, Haberler


© 2021 HAK-İŞ Konfederasyonu