HAK-İŞ’TEN DEPREM BÖLGESİNDEKİ KADINLAR İÇİN YARDIM TIRI

18 Şubat 2023 21:48, Haberler


HAK-İŞ’TEN DEPREM BÖLGESİNDEKİ KADINLAR İÇİN YARDIM TIRI

HAK-İŞ Yönetim Kurulumuz tarafından,  8 Mart vesilesiyle deprem bölgesindeki üyelerimize dağıtılmak üzere kadınlara yönelik yardım malzemelerinden oluşan tır bugün yola çıktı. 

Kahramanmaraş merkezli depremden etkilenen illerdeki üyelerimize dağıtılmak üzere HAK-İŞ Kadın Komitesi koordinasyonuyla kadınlara yönelik hazırlanan yardım malzemeleri, 18 Şubat 2023 tarihinde Ankara’da HAK-İŞ üyesi kalabalık bir ekip tarafından paketlenerek tırlara yüklendi.  

"Yaralarımızı Birlikte Saracağız" 

Genel Başkanımız Mahmut Arslan da paketlemenin yapıldığı alanı ziyaret ederek, emeği geçenlere teşekkür etti. Arslan, "Ellerinize sağlık. Allah hayırlarınızı kabul etsin. Deprem bölgesindeki kardeşlerimizin yarasına küçük de olsa bir derman olsun. HAK-İŞ olarak, bütün gücümüzle ve sendikalarımızla, üyelerimizin ve milletimizin yanındayız. Yaralarımızı birlikte saracağız. Allah bize bir daha böyle felaketler yaşatmasın" dedi.

Öz İnşaat-İş Sendikası Genel Başkanı Zekeriya Koca da hayatını kaybeden vatandaşlarımız için Kur’an-ı Kerim tilavetinde bulunup, dua etti.

Kadınlara özel olarak hazırlanan yardım malzemelerinden oluşan ilk tır,  Kadın Komite ekibimiz ile bu gece itibariyle yola çıktı. İkinci tır da yarın yola çıkacak. Yardım malzemeleri HAK-İŞ İl Başkanları ile koordinasyonlu bir şekilde illerdeki kadın üyelerimize dağıtılacak.

HABERE AİT GÖRSELLER :

18 Şubat 2023 21:48, Haberler


© 2021 HAK-İŞ Konfederasyonu