ARSLAN, DİYARBAKIR, ŞANLIURFA VE KİLİS’TE TEMASLARDA BULUNDU

27 Şubat 2023 13:29, Haberler


ARSLAN, DİYARBAKIR, ŞANLIURFA VE KİLİS’TE TEMASLARDA BULUNDU

Genel Başkanımız Mahmut Arslan, Türkiye-AB Karma İstişare Komitesi heyetiyle birlikte Kahramanmaraş ve Hatay merkezli depremlerden etkilenen Diyarbakır, Şanlıurfa ve Kilis’e gitti.

Genel Başkanımız Arslan, 27 Şubat 2023 tarihinde Türkiye-AB Karma İstişare Komitesi heyeti ile birlikte geçmiş olsun ve baş sağılığı dileklerini iletmek, çalışmalar ve ihtiyaçlara yönelik istişarelerde bulunmak üzere Diyarbakır, Şanlıurfa ve Kilis’te temaslarda bulundu. 

Arslan ve beraberindeki heyet ilk olarak Diyarbakır Valiliğini ziyaret ederek Adalet Bakanı Bekir Bozdağ ile Kriz Koordinasyon Merkezi'nde bir araya geldi.  Arslan ve beraberindekiler, geçmiş olsun ve başsağlığı dileğinde bulundu. Bölgede yapılan çalışmalar ve ihtiyaçlara yönelik değerlendirmeler yapıldı. Genel Başkanımız Arslan’a HAK-İŞ Diyarbakır İl Başkanımız Ahmet Dinç de eşlik etti. 

Genel Başkanımız Arslan ve Türkiye-AB Karma İstişare Komitesi heyeti Diyarbakır Valiliğinin ardından Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odasını ziyaret etti. Geçmiş olsun ve başsağlığı dileklerini iletti, çalışmalar ve ihtiyaçlar hakkında istişarelerde bulundu.

ARSLAN ŞANLIURFA’DA

Genel Başkanımız Arslan ve beraberindeki heyet, Diyarbakır ziyaretlerinin ardından Şanlıurfa’ya geçerek, Hazine ve Maliye Bakanı Nurettin Nebati Başkanlığında Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odasında gerçekleştirilen toplantıya katıldı. 

Arslan ve beraberindeki heyet geçmiş olsun ve başsağlığı dileğinde bulundu. Bölgede yapılan çalışmalar ve ihtiyaçlara yönelik değerlendirmeler yapıldı. Genel Başkanımız Arslan’a HAK-İŞ Şanlıurfa İl Başkanımız Seydi Eyyüpoğlu da eşlik etti.

ARSLAN KİLİS’TE

Genel Başkanımız Arslan ve beraberindeki heyet, Şanlıurfa ziyaretlerinin ardından Kilis Valiliğine geçerek, Kilis Valisi Recep Soytürk ile Kriz Koordinasyon Merkezi'nde bir araya geldi.

Arslan ve beraberindeki heyet geçmiş olsun ve başsağlığı dileğinde bulundu. Bölgede yapılan çalışmalar ve ihtiyaçlara yönelik değerlendirmeler yapıldı. Genel Başkanımız Arslan’a HAK-İŞ Kilis İl Başkanımız Ekrem Çetin de eşlik etti.

Genel Başkanımız Arslan ve beraberindeki heyet valilik ziyaretinin ardından Kilis Ticaret ve Sanayi Odasını ziyaret etti. Geçmiş olsun ve başsağlığı dileklerini iletti, çalışmalar ve ihtiyaçlar hakkında istişarelerde bulundu.

HABERE AİT GÖRSELLER :

27 Şubat 2023 13:29, Haberler


© 2021 HAK-İŞ Konfederasyonu