HAK-İŞ’TEN 1 MAYIS GAZİLERİMİZ VE ŞEHİT AİLELERİMİZE ZİYARET

29 Nisan 2023 11:36, Haberler


HAK-İŞ’TEN 1 MAYIS GAZİLERİMİZ VE ŞEHİT AİLELERİMİZE ZİYARET

HAK-İŞ Konfederasyonu olarak, 2019 yılında Şanlıurfa’da gerçekleştirdiğimiz 1 Mayıs kutlamalarımıza katılmak üzere Kahramanmaraş’ın Elbistan ilçesinden, Şanlıurfa’ya gelen Öz Sağlık-İş Sendikamız üyelerini taşıyan aracın kaza yapması sonucu 5 üyemiz vefat etmiş, 13 üyemiz de yaralanmıştı. HAK-İŞ olarak, 1 Mayıs şehitlerimizi, ailelerini ve gazilerimizi unutmuyoruz.

Genel Başkanımız Mahmut Arslan'ı temsilen Genel Sekreterimiz Eda Akbulut, Genel Sekreter Yardımcımız Fatma Zengin, Öz Sağlık-İş Sendikamız Denetim Kurulu ve Kadın Komite Başkanı Tuğba Gülpembelioğlu, Kahramanmaraş İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu Temsilcimiz ve Öz Sağlık-İş Sendikamızın Kahramanmaraş Şube Başkanı Murat Arifoğlu, 1 Mayıs Uluslararası Birlik, Mücadele ve Dayanışma günü vesilesiyle 2019 yılında kaza geçiren 1 Mayıs gazilerimiz ve vefat eden üyelerimizin aileleri ile bir araya geldi. Akbulut, Genel Başkanımız Arslan’ın selamlarını iletti.

HAK-İŞ olarak, 2019 yılında 1 Mayıs yolunda vefat eden 1 Mayıs şehitlerimize Yüce Allah’tan rahmet, yaralanan kardeşlerimize geçmiş olsun dileklerimizi tekrar sunuyoruz.

HABERE AİT GÖRSELLER :

29 Nisan 2023 11:36, Haberler


© 2021 HAK-İŞ Konfederasyonu