DEMOKRATİK KONGO CUMHURİYETİNDEN HAK-İŞ’E ZİYARET

03 Mayıs 2023 16:25, Komite Etkinlikleri


DEMOKRATİK KONGO CUMHURİYETİNDEN HAK-İŞ’E ZİYARET

HAK-İŞ Genel Sekreter Yardımcımız ve Kadın Komitesi Başkanımız Fatma Zengin, 2 Mayıs 2023 tarihinde ikili işbirliği içerisinde bulunduğumuz Demokratik Kongo Cumhuriyeti UNTC Konfederasyonu Halkla İlişkiler Koordinatörü-FNPEA Sendika Kadın temsilcisi Ginette Mputu ve uzmanlar ile bir araya geldi.

Zengin, UNTC Konfederasyonu Halkla İlişkiler Koordinatörü ve FNPEA Sendika Kadın temsilcisi Ginette Mputu’dan Kongo’da yürüttükleri sendikal faaliyetler hakkında bilgi aldı. HAK-İŞ Kadın çalışmalarını yakında takip ettiğini belirten Ginette Mputu, HAK-İŞ’in kadın çalışmalarındaki deneyimlerinden faydalanmak istediklerini, bu çerçevede eğitim faaliyetleri gerçekleştirebileceklerini söyledi. .

Zengin, kadınların sendikal hayata katılımı, iş ve yaşam uyumu çalışmaları, kadın strateji belgemiz, projelerimiz ve kadın çalışmalarımız konusunda detaylı bilgi vererek, UNTC Konfederasyonu ve FNPEA Sendikası ile deneyimlerimizi paylaşmaktan iyi uygulama örneklerimizin farklı ülkelerdeki kardeş konfederasyonlarda uygulanmasından dolayı mutluluk duyacağımızı ifade etti.

HABERE AİT GÖRSELLER :

03 Mayıs 2023 16:25, Komite Etkinlikleri


© 2021 HAK-İŞ Konfederasyonu