ARSLAN, ŞUBE YÖNETİMİ İLE BİR ARAYA GELDİ

03 Haziran 2023 15:24, Haberler


ARSLAN, ŞUBE YÖNETİMİ İLE BİR ARAYA GELDİ

Genel Başkanımız Mahmut Arslan, 3 Haziran 2023 tarihinde Hizmet-İş Sendikamızın Ankara 2 Nolu Şube Başkanı Recep Dere ve beraberindeki heyeti kabul etti.  

Ziyarete, Hizmet-İş Sendikamızın Ankara 2 Nolu Şube Başkanı Recep Dere, Şube Yönetim Kurulu üyeleri, Hizmet-İş Sendikamızın Genel Denetleme Kurulu Üyesi Gaye Polat, belediyeler ve kamu kuruluşlarından gelen baş temsilciler ve temsilciler ile üyelerimiz katıldı.

Genel Başkanımız Arslan, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, Hizmet-İş Sendikamızın 2 Nolu Şubesinin sendikal mücadele adına yoğun çaba sarfettiğini söyledi. Arslan, konfederasyonumuz ve sendikalarımızın gerçekleştirdiği bütün etkinliklere 2 Nolu şubenin yoğun bir katılım gösterdiğini belirterek, bu mücadele ve samimiyetlerinden dolayı da teşekkür etti.

"Sorunları Çözmek İçin Mücadele Ediyoruz"

Arslan, sendikal mücadelede en önemli noktanın birlik, beraberlik ve dayanışma olduğunu ifade ederek, HAK-İŞ ve bağlı sendikaların üyelerimizin haklarını en ileri noktalara götürmek adına durmadan, yorulmadan çalışmaya ve emek mücadelesi vermeye devam ettiğini belirtti. Arslan, “Biz üzerimize düşen sorumluluğu yapmalıyız. Yapmak zorundayız, yapmaya çalışıyoruz. Buna arkadaşlarımız şahit, biz sorunları çözmek için sahadayız, mücadele ediyoruz” dedi. 

Hizmet-İş Sendikamızın Ankara 2 Nolu Şube Başkanı Recep Dere de HAK-İŞ Konfederasyonumuzun 15. Olağan Genel Kurulu’nda yeniden göreve seçilen Genel Başkanımız Mahmut Arslan’ı ve Yönetim Kurulu üyelerini tebrik etti. 

Hizmet-İş Sendikamızın Genel Denetleme Kurulu Üyesi Gaye Polat da bir selamlama konuşması gerçekleştirdi.

Ziyaret hediye takdimi ve toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.

HABERE AİT GÖRSELLER :

03 Haziran 2023 15:24, Haberler


© 2021 HAK-İŞ Konfederasyonu