ARSLAN, GAZİANTEP BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI ŞAHİN'İ ZİYARET ETTİ

09 Haziran 2023 15:46, Haberler


ARSLAN, GAZİANTEP BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI ŞAHİN'İ ZİYARET ETTİ

 

 Genel Başkanımız Mahmut Arslan, 9 Haziran 2023 tarihinde Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’i makamında ziyaret etti.

Ziyarette Genel Başkanımız Mahmut Arslan’a, Genel Başkan Yardımcımız Halil Çukutli, Hizmet-İş Sendikamızın Genel Başkanvekili Halil Özdemir ve Öz Gıda-İş Sendikamızın Genel Başkan Yardımcısı Adnan Gürsoy, HAK-İŞ Gaziantep İl Başkanımız Halil İbrahim Tanrıöver eşlik etti.

Arslan, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin ve Gaziantep halkına 6 Şubat 2023 tarihinde Kahramanmaraş ve Hatay merkezli deprem dolayısıyla bir kez daha geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

Arslan, HAK-İŞ’in 11-12 Mayıs 2023 tarihinde Ankara’da gerçekleştirdiği 15. Olağan Genel Kurulu’nun ardından HAK-İŞ Yönetim, Denetim ve Disiplin Kurulu’nun ilk toplantısının, Gaziantep’te depremden etkilenen illerimizin, il, bölge ve şube başkanlarının katılımıyla gerçekleştirileceğini söyledi.

Arslan, HAK-İŞ’in deprem ilk gününden itibaren bölgedeki üyeleri ve vatandaşlarla dayanışma içinde olduğunu ve bu dayanışmanın devam edeceğini belirterek, “Genel Kurulumuzun ardından HAK-İŞ Yönetim, Denetim ve Disiplin Kurulumuzun ilk toplantısını da Gaziantep’te gerçekleştirerek bir kez daha ‘Yaralarımızı Hep Birlikte Saracağız, Geleceğimizi Birlikte İnşa Edeceğiz’ mesajımızı güçlü bir şekilde paylaşacağız” dedi.

Arslan, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin ile sosyal diyalog mekanizmalarını etkin bir şekilde işleterek, barışçıl bir şekilde birlikte çalıştıklarını belirterek, "Gaziantep bizim için önemli bir şehir. Biz bu şehrin gücü ve potansiyeline güveniyoruz. Her gelişimizde farklı ve yenilenmiş bir şehir ile karşılaşıyoruz. Sayın Şahin'i şehri geleceğe taşıyan, yaşanabilir bir kent yapmasından dolayı kutluyor, hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyoruz" dedi.

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin de ziyaretten ve HAK-İŞ’in dayanışma duygularından duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

HABERE AİT GÖRSELLER :

09 Haziran 2023 15:46, Haberler


© 2021 HAK-İŞ Konfederasyonu