HAK-İŞ YÖNETİM, DENETİM VE DİSİPLİN KURULU GAZİANTEP’TE TOPLANDI

10 Haziran 2023 23:20, Haberler


HAK-İŞ YÖNETİM, DENETİM VE DİSİPLİN KURULU GAZİANTEP’TE TOPLANDI

HAK-İŞ Yönetim, Denetleme ve Disiplin Kurulumuzun ilk toplantısı, 10 Haziran 2023 tarihinde Gaziantep’te “Yaralarımızı Hep Birlikte Saracağız, Geleceğimizi Birlikte İnşa Edeceğiz” temasıyla gerçekleştirildi. 

HAK-İŞ’in 11-12 Mayıs 2023 tarihlerinde gerçekleştirilen 15. Olağan Genel Kurulumuzun ardından HAK-İŞ Yönetim, Denetleme ve Disiplin Kurulumuzun toplantısı, Genel Başkanımız Mahmut Arslan başkanlığında Gaziantep’te toplandı. 

Genel Başkanımız Mahmut Arslan’ın Başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya Genel Başkan Yardımcılarımız Yunus Değirmenci, Devlet Sert, Halil Çukutli ve Mehmet Ali Kayabaşı ile Disiplin Kurulu Başkanı Ömer Yılmaz, Raportörü Vedat Böke, Üyesi Zekeriya Koca, Denetleme Kurulu Başkanı Rafi Ay, Raportörü Fatma Zengin, Üyesi Metin Özben, HAK-İŞ Genel Yönetim Kurulu Yedek Üyelerimiz Halil Özdemir, Murat Ünal, Metin Atan, Canan İşbilen, Mehmet Akif Karadeniz, HAK-İŞ Genel Denetleme Kurulu Yedek Üyelerimiz Celal Yıldız, Alper Erkaya, Tuba Gülpembelioğlu, HAK-İŞ Genel Disiplin Kurulu Yedek Üyelerimiz Nilgün Doğan, Bayram Altun, Adnan Gürsoy ve Genel Sekreterimiz Eda Akbulut katıldı. 

Genel Başkanımız Mahmut Arslan, HAK-İŞ’in 11-12 Mayıs 2023 tarihlerinde gerçekleştirilen 15. Olağan Genel Kurulunun üyelerimize, teşkilatımıza ve çalışma hayatına hayırlı olması dileğinde bulunarak, HAK-İŞ’in deprem bölgesinde gerçekleştirdiği çalışmalara ve gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu. 

Arslan, "HAK-İŞ Konfederasyonu olarak, deprem bölgesindeki üyelerimize yönelik yaklaşık 260 Milyon Türk Lirası, yani 14 Milyon Dolarlık bir destek sağladık. Ancak bütün bu desteklere rağmen bölgedeki sorunların devasa sorun olması sebebiyle, ülkemizin bütün imkanları seferber edilse bile bunlarla mücadelenin ne kadar zor olduğunun farkındayız. Bugün de burada, bir kez daha unutmayacağımızı, unutturmayacağımızı ve yaralarımızı birlikte sarmak için çalışacağımızı ifade ediyoruz" dedi.  

Arslan, “15. Olağan Genel Kurulumuzdan aldığımız güçle, daha büyük ve güçlü bir HAK-İŞ ve Türkiye için yolumuza emin adımlarla yürüyeceğiz, mücadele edeceğiz” dedi.


HABERE AİT GÖRSELLER :

10 Haziran 2023 23:20, Haberler


© 2021 HAK-İŞ Konfederasyonu