AB-KİK HEYETİNDEN GENEL BAŞKANIMIZ ARSLAN’A HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

10 Temmuz 2023 20:47, Haberler


AB-KİK HEYETİNDEN GENEL BAŞKANIMIZ ARSLAN’A HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Türkiye-AB Karma İstişare Komitesi (KİK) heyeti üyeleri 10 Temmuz 2023 tarihinde, TOBB, TESK, TZOB, MEMUR-SEN, T. KAMU-SEN, TÜRK-İŞ ve TİSK heyeti, Genel Başkanımız Mahmut Arslan’ı ziyaret ederek, yeni döneme yönelik hayırlı olsun dileklerini iletti.

Ziyarette Arslan’a Genel Başkan Yardımcılarımız Yunus Değirmenci, Devlet Sert ve Mehmet Ali Kayabaşı ile Genel Sekreterimiz Eda Akbulut eşlik etti.

Heyet, HAK-İŞ Konfederasyonumuzun 15. Olağan Genel Kurulu’nda yeniden göreve seçilen Genel Başkanımız Mahmut Arslan ve Yönetim Kurulu üyelerini tebrik etti.

Heyette, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, Türkiye Esnaf ve Sanatkârları Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken, Türkiye Ziraat Odaları Birliği (TZOB) Genel Başkanı Şemsi Bayraktar, Memur Sendikaları Konfederasyonu (MEMUR-SEN) Genel Başkanı Ali Yalçın, Türkiye Kamu Çalışanları Sendikaları Konfederasyonu (Türkiye KAMU-SEN) Genel Başkanı Önder Kahveci, Türkiye İşçi Sendikaları Konfederasyonu (TÜRK-İŞ) Genel Teşkilatlandırma Sekreteri Eyüp Alemdar ve Türkiye İşveren Sendikaları Konfederasyonu (TİSK) Yönetim Kurulu İcra Kurulu Üyesi Metin Demir yer aldı.

AB-KİK heyeti Türkiye KAMU-SEN Genel Başkanı Önder Kahveci ve MEMUR-SEN Genel Başkanı Ali Yalçın’a da hayırlı olsun ziyaretlerinde bulundu.


HABERE AİT GÖRSELLER :

10 Temmuz 2023 20:47, Haberler


© 2021 HAK-İŞ Konfederasyonu