HAK-İŞ’TEN ULAŞTIRMA VE ALTYAPI BAKANI URALOĞLU’NA HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

28 Temmuz 2023 17:42, Haberler


HAK-İŞ’TEN ULAŞTIRMA VE ALTYAPI BAKANI URALOĞLU’NA HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Genel Başkanımız Mahmut Arslan, 28 Temmuz 2023 tarihinde Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu’nu makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileğinde bulundu.

Ziyarette, Genel Başkanımız Mahmut Arslan’a, Genel Başkan Yardımcılarımız Devlet Sert, Mehmet Ali Kayabaşı ve Genel Sekreterimiz Eda Akbulut eşlik etti.

Genel Başkanımız Mahmut Arslan, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu’na çalışmalarında başarılar diledi. Arslan, “Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığımızın çalışmalarını takdirle takip ediyoruz, ülkemizde ulaştırma alanında yapılan yatırımlar ve başarılı çalışmalar için teşekkür ediyoruz” dedi. 

Arslan, Ulaştırma ve Altyapı Bakanımız Abdulkadir Uraloğlu ile Konfederasyonumuz HAK-İŞ’in Ulaştırma Bakanlığı’na bağlı işyerlerinde Türk Hava Yolları Teknik A.Ş. başta olmak üzere, TÜRKSAT, BTK, Devlet Hava Meydanları, Devlet Demir Yolları ve Türk Telekom da çalışan yaklaşık 24 bin üyemizle ilgili yürütülen çalışmalar hakkında görüş alışverişinde bulundu.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu da Genel Başkanımız Mahmut Arslan ve Yönetim Kurulu üyelerimize ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

Uraloğlu, "HAK-İŞ'i tanıyoruz HAK-İŞ'in hassasiyetlerini biliyoruz.  Ülkemizin geleceği için HAK-İŞ'e her zaman ihtiyacımız var" dedi. 

HABERE AİT GÖRSELLER :

28 Temmuz 2023 17:42, Haberler


© 2021 HAK-İŞ Konfederasyonu