AYDINLI GRUP ÜRETİM MERKEZİNİ ZİYARET EDEREK ÜYELERİMİZLE BİR ARAYA GELDİK

11 Eylül 2023 17:17, Haberler


AYDINLI GRUP ÜRETİM MERKEZİNİ ZİYARET EDEREK ÜYELERİMİZLE BİR ARAYA GELDİK

Genel Başkanımız Mahmut Arslan, Aydınlı Grup Yönetim Kurulu Başkanı Şeref Safa ve Merkez Yöneticileri ile birlikte,  Üretim Merkezi çalışanı olan üyelerimizle gerçekleşen kahvaltı programına katıldı. 

Genel Başkanımız Mahmut Arslan ve Aydınlı Grup Yönetim Kurulu Başkanı Şeref Safa ile birlikte; Aydınlı Grup’ta örgütlü bulanan sendikalarımızdan Öz İplik-İş Genel Başkanı Rafi Ay, Öz İnşaat-İş Genel Başkanı Zekeriya Koca, Öz Taşıma-İş Genel Başkan Yardımcısı Alper Erkaya, HAK-İŞ İstanbul İl Başkanı Mustafa İluk, Aydınlı Grup Merkez Yöneticileri ve Üretim Merkezinde mavi yaka olarak görev yapan üyelerimiz, kahvaltı programında buluştu. 

Genel Başkanımız Mahmut Arslan, Yönetim Kurulu Başkanı Şeref Safa ile sosyal diyalog mekanizmalarını işleterek barışçıl bir şekilde çalıştıklarını belirterek, çalışanların ekonomik ve sosyal haklarında sağlanan iyileştirmeler dolayısıyla kendisine teşekkür etti. Arslan, “Bugün bizi aynı masa etrafında buluşturan Aydınlı Grup Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın Şeref Safa’ya ve Aydınlı Grup içerisinde örgütlü bulunan sendikalarımıza teşekkür ediyoruz” dedi. 

Aydınlı Grup Yönetim Kurulu Başkanı Şeref Safa ise; Genel Başkanımız Mahmut Arslan ve beraberindeki Sendika Başkanı ile Yöneticilerini ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti ifade etti.

HABERE AİT GÖRSELLER :

11 Eylül 2023 17:17, Haberler


© 2021 HAK-İŞ Konfederasyonu