ARSLAN, “DEPREM BÖLGESİNİ UNUTMADIK, UNUTMAYACAĞIZ, UNUTTURMAYACAĞIZ” “Psiko-Sosyal Destek Platformu ile Deprem Bölgesine Yönelik Çalışmalarımız Devam Ediyor”

26 Eylül 2023 18:24, Haberler


ARSLAN, “DEPREM BÖLGESİNİ UNUTMADIK, UNUTMAYACAĞIZ, UNUTTURMAYACAĞIZ”

“Psiko-Sosyal Destek Platformu ile Deprem Bölgesine Yönelik Çalışmalarımız Devam Ediyor”

Genel Başkanımız Mahmut Arslan, HAK-İŞ’in 6 Şubat 2022 tarihinde Kahramanmaraş merkezli depremlerin yaşandığı günden bu yana üyelerimiz başta olmak üzere deprem bölgesindeki vatandaşlarımızın yanında olduğunu hatırlatarak, bu çalışmaların önemli bir ayağını da psiko-sosyal desteğin oluşturduğunu söyledi. Arslan, “Depremin ardından yaşanan travmaların atlatılabilmesi için Psiko-Sosyal Destek Platformu ile üyelerimizin yanında olmaya, hayatlarına dokunmaya devam ediyoruz. Deprem bölgesini unutmadık, unutmayacağız, unutturmayacağız” dedi. 

Genel Başkanımız Mahmut Arslan, 26 Eylül 2023 tarihinde Hizmet-İş Sendikamız Psiko-Sosyal Destek Platformu ile değerlendirme toplantısında bir araya geldi. Toplantıya, Psiko- Sosyal Destek Platformu Koordinatörü ve Davranış Bilimleri Uzmanı Ceren Doğan, Hizmet-İş Sendikamızın Genel Merkez Gençlik Komite Başkanı Şifa Zeynep Kaya, İnsan Kaynakları Daire Başkanı Gamze Özmen ile platformu oluşturan psikologlar ve personeller katıldı.

Arslan, Türkiye’nin yakın tarihinin en büyük doğal afetlerinden ve acılarından birini yaşadığına dikkat çekerek, deprem bölgesindeki vatandaşlarımıza yönelik sadece maddi değil manevi destek verilmesinin de önemine değindi. Arslan, “HAK-İŞ olarak, deprem bölgesini unutmadık, unutmayacağız, unutturmayacağız. Depremin olduğu ilk andan itibaren maddi-manevi bütün imkanlarımızla deprem bölgesindeki vatandaşlarımızın ve üyelerimizin yanında olduk. Bugün de desteğimize devam ediyoruz. Üyelerimizin yaşadığı travmaların atlatılabilmesi için onların yanında olmaya hayatlarına dokunmaya devam ediyoruz. Deprem bölgesini unutmadık, unutmayacağız, unutturmayacağız. Yaralarımızı birlikte saracağız” dedi. 

Arslan, 6 Şubat’ta Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremlerden etkilenen 11 ilimizde yaşayan üyelerimizin hizmetine sunulan Hizmet-İş Sendikamızın Psiko-Sosyal Destek Platformunun depremzede üyelerimizin ve ailelerinin hayatlarına dokunduğunu belirterek, platformun bugüne kadar başarılı çalışmalara imza atmasında emeği bulunanlara teşekkür etti.

Arslan, depremlerin neden olduğu psikolojik durumların bir an önce ortadan kalkması için Psiko-Sosyal Destek Platformunun üyelerimizin yanında olmaya devam edeceğini belirtti. 

HABERE AİT GÖRSELLER :

26 Eylül 2023 18:24, Haberler


© 2021 HAK-İŞ Konfederasyonu