“TÜRKİYE YÜZYILI’NDA MESLEKLERDE DİJİTAL DÖNÜŞÜM VE YEŞİL DÖNÜŞÜM” PANELİNE KATILDIK

02 Ocak 2024 14:06, Uzmanlar


 “TÜRKİYE YÜZYILI’NDA MESLEKLERDE DİJİTAL DÖNÜŞÜM VE YEŞİL DÖNÜŞÜM” PANELİNE KATILDIK

Mesleki Yeterlilik Kurumu tarafından 28 Aralık 2023 tarihinde “Türkiye Yüzyılı’nda Mesleklerde Dijital Dönüşüm ve Yeşil Dönüşüm” paneli gerçekleştirildi.

Panele Konfederasyonumuzu temsilen HAK-İŞ MEYEB İşletme Müdürü Rıdvan Günay ve Hizmet-İş Sendikası Kadın komitesi Başkan Yardımcısı ve MYK Yeşil Dönüşüm ve Akıllı Tarım Danışma Kurulu üyesi Arzu Kahveci katıldı.

Panel açılışında; Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakan Yardımcısı Prof. Dr. Lütfihak Alpkan, Mesleki Yeterlilik Kurumu Başkanı Prof. Dr. Mustafa Necmi İlhan, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Milli Teknoloji Genel Müdürü Alper Güzel, Çalışma Genel Müdür Yardımcısı Suat Dede ve Ticaret Bakanlığı Uluslararası Anlaşmalar ve Avrupa Birliği Genel Müdür Yardımcısı Bahar Güçlü tarafından açılış konuşmaları gerçekleştirildi.

Yeşil dönüşüm ve dijital dönüşüm kapsamında sahadaki iyi uygulama örnekleri, gelişmeler ve yenilikler paylaşılarak, yeni meslekleri ve becerileri gözden geçirmek amacıyla düzenlenen etkinlikte, çalışma hayatının tüm aktörleri, Bakanlık ve kamu kurumlarının temsilcileri, akademisyenler, sosyal taraflar bir araya geldi.


HABERE AİT GÖRSELLER :

02 Ocak 2024 14:06, Uzmanlar


© 2021 HAK-İŞ Konfederasyonu