ARSLAN'DAN İRAN HANE-İ KARGER VE İRAN HALKINA TAZİYE MESAJI

08 Ocak 2024 21:04, Haberler


ARSLAN'DAN İRAN HANE-İ KARGER VE İRAN HALKINA TAZİYE MESAJI 

Genel Başkanımız Mahmut Arslan, İran Hane-i Karger (İran İşçi Evi) Genel Sekreteri Alireza Mahjoub ile video konferans yöntemi ile görüştü. Arslan, İran’da gerçekleşen terör saldırısında hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, yaralananlara acil şifalar ve İran halkına başsağlığı dileğinde bulundu. 

Genel Başkanımız Mahmut Arslan, 8 Ocak 2024 tarihinde, İran Hane-i Karger (İran İşçi Evi) Genel Sekreteri Alireza Mahjoub ile yaptığı görüşmede, İran’da gerçekleşen terör saldırısına ilişkin olarak, “Saldırılarda hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, yaralananlara acil şifalar diliyorum” dedi.  Arslan, İran halkına başsağlığı dileğinde bulundu. 

Arslan, "Bölgenin iki güçlü devleti İran ve Türkiye’nin bölgedeki her türlü terör faaliyetlerine karşı ortak iş birliğini geliştirmesini istiyoruz. Ayrıca bölgemizde yaşanan başta terör devleti İsrail’in Filistin’e özellikle Gazze’ye yönelik saldırılarını da buradan bir kez daha şiddetle kınadığımızı ifade etmek isteriz. Filistin ve Gazze konusunda iki konfederasyon Hane-i Karger ve HAK-İŞ olarak Filistin’de yaşanan bu katliamlara, bu soykırıma terör devleti İsrail’in saldırılarına karşı kısa zamanda görüşüp ortak bir tavır geliştirilmesi gerektiğini dile getirdi. 

İran Hane-i Karger Genel Sekreteri Alireza Mahjoub, bu görüşmeden memnuniyet duyduklarını belirterek, taziye ve destek mesajından dolayı teşekkürlerini iletti. Alireza Mahjoub, "Görüşümüz bir ve sesimiz bir" dedi. 


HABERE AİT GÖRSELLER :

08 Ocak 2024 21:04, Haberler


© 2021 HAK-İŞ Konfederasyonu