ARSLAN, ÖZ SAĞLIK-İŞ SENDİKAMIZIN YENİ HİZMET BİNASI AÇILIŞ TÖRENİ’NE KATILDI

27 Şubat 2024 17:43, Haberler


ARSLAN, ÖZ SAĞLIK-İŞ SENDİKAMIZIN YENİ HİZMET BİNASI AÇILIŞ TÖRENİ’NE KATILDI

Genel Başkanımız Mahmut Arslan, 27 Şubat 2024 tarihinde Öz Sağlık-İş Sendikamızın yeni hizmet binası açılış törenine katıldı.

Törene Genel Başkanımız Arslan’ın yanı sıra, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Prof. Dr. Vedat Işıkhan, HAK-İŞ Genel Başkan Yardımcımız ve Öz Sağlık-İş Sendikamızın Genel Başkanı Devlet Sert, Genel Başkan Yardımcılarımız Yunus Değirmenci, Mehmet Ali Kayabaşı, Halil Çukutli, Genel Sekreterimiz Eda Akbulut, Genel Sekreter Yardımcımız Fatma Zengin, AK Parti Genel Başkanvekili Mustafa Elitaş, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı, AK Parti Ankara Milletvekili Jülide Sarıeroğlu, Ak Parti Ankara Milletvekilleri Murat Alparslan, Orhan Yeğin, AK Parti Tokat Milletvekili Yusuf Beyazıt, Ak Parti Bingöl Milletvekili Zeki Korkutata, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakan Yardımcısı Av. Ahmet Aydın, Keçiören Belediye Başkanı ve AK Parti Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Turgut Altınok, Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, HAK-İŞ’e bağlı sendikalarımızın Genel Başkan ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile Öz Sağlık-İş Sendikamızın Şube ve Bölge Başkanları katıldı.

Arslan; “, Öz Sağlık-İş Sendikamız Örnek Bir Başarı Hikayesi”

Genel Başkanımız Mahmut Arslan, Öz Sağlık-İş Sendikamızın Türk endüstri ilişkiler sistemi ve Türk çalışma hayatı açısından örnek bir başarı hikayesi olduğunu belirterek, 10 yıl gibi kısa bir sürede Türkiye’nin üçüncü büyük sendikası olan Öz Sağlık-İş Sendikamızın bu güçle yoluna emin adımlarla devam ettiğini ifade etti. Arslan, “Sağlık iş kolundaki bütün işçileri HAK-İŞ mensubu yapmak için mücadeleyi sürdüreceğiz ve sendikamızı daha büyük hedeflere daha güçlü hedeflere hep birlikte taşıyacağız” dedi.

“HAK-İŞ Olarak Öz Sağlık-İş Sendikamıza Katkı ve Destek Vermeye Devam Edeceğiz”

Öz Sağlık-İş Sendikamızın büyük bir aile olarak yeni hedeflere yürümesini, yeni başarılara imza atmasını desteklediğini dile getiren Arslan, “HAK-İŞ olarak bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da Öz Sağlık-İş sendikamıza, HAK-İŞ mensuplarına ve bütün sendikalarımıza her konuda destek vermeye, katkı vermeye, onlarla birlikte mücadele etmeye devam edeceğiz” dedi. Arslan, bugün açılışı gerçekleştirilen hizmet binasının hayırlı hizmetlere vesile olması temennisinde bulundu.

Işıkhan; “Öz Sağlık-İş Sendikamız 10 Yılda Sendikacılıkta Kıymetli Bir Noktaya Geldi”

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Prof. Dr. Vedat Işıkhan, Öz Sağlık-İş Sendikamızın ciddi bir örgütlenme ve büyüme ile 10 yılda sendikacılıkta kıymetli bir noktaya geldiğini belirterek, bu mücadelede emeği geçen başta Genel Başkanımız Mahmut Arslan ve Genel Başkan Yardımcımız Devlet Sert’e teşekkürlerini iletti.

“Yeni Genel Merkez Binası Emekçilerin Haklarını Korumak Adına Önemli Bir Merkez”

Sağlık emekçilerinin kutsal bir görevi yerine getirdiğini ve her türlü zorluğa rağmen fedakârca çalıştıklarını hatırlatan Işıkhan, Öz Sağlık-İş Sendikamızın yeni Genel Merkez hizmet binasının emekçilerin haklarını korumak, onların sesi olmak, çalışma koşullarını geliştirmek adına önemli bir merkez olacağını ifade etti.

Işıkhan, “Burası sağlık çalışanlarının bir araya gelerek sorunlarını dile getirebileceği, çözüm önerilerini sunabileceği ve birlikte daha güçlü adımlar atabileceği bir merkez olacaktır. Bugün burada açılışını gerçekleştireceğimiz bu binanın sadece fiziksel bir mekân olmadığını, aynı zamanda emekçilerin birlik ve dayanışma ruhunu yansıttığını da belirtmek isterim” dedi.

Sert; “Yeni Genel Merkez Hizmet Binamız, Öz Sağlık-İş Sendikamızın Üyelerinin Yeni Yuvası”

Genel Başkan Yardımcımız ve Öz Sağlık-İş Sendikamızın Genel Başkanı Devlet Sert, yeni Genel Merkez hizmet binasının Öz Sağlık-İş Sendikamızın üyelerinin yeni yuvası olduğunu belirterek, “Cenabı Hakk’a sonsuz şükürler olsun. Sendikamıza bahşettiği her nimet üyelerimize, teşkilatımıza hayırlar getirsin, hak mücadelemizin yolunu açsın, haklı davalarımızın savunuculuğunu yaparken bizlere, teşkilatımıza sendikamıza, konfederasyonumuz HAK-İŞ’e, sağlık ve sosyal hizmet emekçilerine kutlu bir yuva, onurlu emek mücadelesinde delinmez bir zırh olsun” dedi.

Programda Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı ve Keçiören Belediye Başkanı ve AK Parti Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Turgut Altınok da birer selamlama konuşması gerçekleştirdi.

Konuşmaların ardından dualar eşliğinde kurdele kesilerek, Öz Sağlık-İş Sendikamızın yeni hizmet binası açılışı gerçekleştirildi.

HABERE AİT GÖRSELLER :

27 Şubat 2024 17:43, Haberler


© 2021 HAK-İŞ Konfederasyonu